Διοικητικές μεταβολές στην ΙΒΜ

0

Ο Σπύρος Πουλίδας αναλαμβάνει διευρυμένα καθήκοντα σε διεθνές επίπεδο ως Vice President, Data & AΙ, για τη γεωγραφική περιοχή της Ευρώπης, Μέση Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ). Η ανάληψη του νέου ρόλου για τον Σπύρο Πουλίδα αποτελεί επιστέγασμα των εξαιρετικών επιδόσεων της ΙΒΜ στην Ελλάδα και την Κύπρο τα τελευταία 12 χρόνια, κατά τα οποία η εταιρεία τελούσε υπό την καθοδήγηση και ηγεσία του, της συνεχούς κερδοφόρας ανάπτυξης και της δημιουργίας υψηλού μεριδίου αγοράς, σταθερής πελατειακής βάσης και εξαιρετικής φήμης της επωνυμίας της εταιρείας στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ο Σπύρος Πουλίδας εντάχθηκε στο δυναμικό της ΙΒΜ το 1990 και κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας του στην εταιρεία, ανέλαβε ανώτατες διοικητικές θέσεις σε διάφορες θέσεις ευθύνης για την Ελλάδα και την Κύπρο. Μεταξύ άλλων διετέλεσε Διευθυντής του Τομέα Συστημάτων & Τεχνολογίας, Διευθυντής Πωλήσεων για το Enterprise & General Business και Executive Director του Τομέα Συμβουλευτικών & Τεχνολογικών Υπηρεσιών της ΙΒΜ. Τον Ιανουάριο του 2011 ανέλαβε το ρόλο του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της ΙΒΜ για την Ελλάδα και την Κύπρο. Το 2019 και 2020, επιπρόσθετα του ρόλου του ως Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΒΜ Ελλάδος & Κύπρου, ανέλαβε το ρόλο του Vice President, ΙΒΜ Enterprise & Commercial Business για Πορτογαλία, Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ. Ο Σπύρος Πουλίδας είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (Master of Science in Electrical & Computer Engineering) από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ.

Ο Νίκος Μανιάτης διαδέχεται τον Σπύρο Πουλίδα και αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου για την Ελλάδα & Κύπρο, ύστερα από μια εκτενή και αποδεδειγμένα επιτυχημένη πορεία στους τομείς των πωλήσεων και των τεχνολογικών υπηρεσιών. Ο Νίκος Μανιάτης προηγουμένως κατείχε τη θέση του Διευθυντή του Τομέα Λογισμικού για την ΙΒΜ στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ στους προηγούμενους ρόλους του, για την ίδια γεωγραφική περιοχή, περιλαμβάνονται αυτοί του Διευθυντή Πωλήσεων Enterprise & Commercial Business και του επικεφαλής του Τομέα Συστημάτων & Τεχνολογίας. Ο κ. Μανιάτης ξεκίνησε την καριέρα του στην ΙΒΜ το 2004 ως Σύμβουλος Πωλήσεων στον Τομέα των Τεχνολογικών Υπηρεσιών. Πριν από την ΙΒΜ, είχε εργασθεί ως Σύμβουλος Πληροφορικής σε Εταιρεία Συμβούλων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Νίκος Μανιάτης κατέχει B.Sc., Physics καθώς και M.Sc., Telecommunications από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.