Νέα B2B διαδικτυακή ταυτότητα για την Παντελής Παπαδόπουλος από την Generation Y

0

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. είναι μία κορυφαία ελληνική επιχείρηση με ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για τον αγρό, το δάσος, τον κήπο και τα πάρκα. Η δραστηριότητά της επεκτείνεται και στον χώρο των δομικών μηχανημάτων.

Διαθέτει πάνω από 40.000 προϊόντα μέσω 1.400 επιλεγμένων καταστημάτων και συνεργάζεται με περισσότερα από 24 διεθνή εργοστάσια, μεταξύ των οποίων ηγέτιδες εταιρείες, όπως HUSQVARNA, GARDENA, HONDA, κ.λπ.

Η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. εμπιστεύτηκε τη Generation Y για τη δημιουργία του νέου B2B ιστότοπού της και τώρα χαίρει μίας φρέσκιας και εντυπωσιακής ψηφιακής παρουσίας, με υπερσύγχρονο σχεδιασμό UI/UX που ενσωματώνει μια απαιτητική διασύνδεση, καθώς και καινοτόμες υλοποιήσεις που δίνουν έμφαση στην ποιότητα που διέπει τα προϊόντα της εταιρείας.

Τέλος, η νέα Β2Β διαδικτυακή παρουσία της Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. αναδεικνύει με απόλυτα user-friendly τρόπο το ευρύ τεχνολογικό προϊοντικό μείγμα της εταιρείας, αναβαθμίζει σημαντικά την καθημερινότητα των πελατών της και συντελεί στην επιχειρηματική της ακμή.

Share.

Comments are closed.