Η Samsung κατατάσσεται στην πρώτη θέση στη λίστα του Forbes The World’s Best Employers

0

Με μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες τεχνολογίας να βρίσκονται τακτικά στην κορυφή της κατάταξης, η Samsung κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα του Forbes “The World’s Best Employers”. Η διάκριση αυτή οφείλεται στην ικανοποίηση και υπερηφάνεια των εργαζομένων της Samsung, καθώς και τη φήμη της εταιρείας στον κλάδο της πληροφορικής και της τεχνολογίας.

Το Forbes, σε συνεργασία με τη Statista, μια γερμανική υπηρεσία δημοσκοπήσεων, πραγματοποίησε έρευνα σε περισσότερους από 150.000 υπαλλήλους σε 57 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Κορέας, των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Κίνας, της Ινδίας και του Βιετνάμ, συγκεντρώνοντας μια κατάταξη 800 εταιρειών.

Οι ερωτηθέντες που συμμετείχαν στην έρευνα κλήθηκαν να αξιολογήσουν την προθυμία τους να συστήσουν τους εργοδότες τους σε φίλους και συγγενείς. Τους ζητήθηκε να βαθμολογήσουν τις εταιρείες σε πτυχές όπως ο οικονομικός αντίκτυπος και η εικόνα, η ανάπτυξη ταλέντων, η ισότητα των φύλων και η κοινωνική ευθύνη. Ζητήθηκε επίσης από τους συμμετέχοντες να αξιολογήσουν άλλους εργοδότες σε αντίστοιχους κλάδους που ξεχώρισαν, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Οι εταιρείες δεν συμμετέχουν στη διαδικασία της έρευνας, ούτε γνωρίζουν ποιοι καλούνται να απαντήσουν, ενώ η ανωνυμία των ερωτηθέντων είναι εγγυημένη.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.