Αλλαγή ηγεσίας στην Toyota Ελλάδας – Από την WIND Ελλάς ο νέος επικεφαλής

0

Μετά από 31 χρόνια θητείας στην εταιρεία, ο κ. Αριστείδης Αραβανής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς, μέλος του Ομίλου Inchcape, συνταξιοδοτείται στο τέλος του έτους.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, διετέλεσε σε διάφορους ρόλους, όπως Διευθύνων Σύμβουλος Toyota Ελλάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Toyota Ελλάδος & Βαλκανίων, καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος Inchcape Continental Europe.

Τον ρόλο του κ. Αραβανή αναλαμβάνει ο κ. Hermann Riedl. Θα ξεκινήσει στην Toyota Ελλάς ως MD Designate, την 1η Νοεμβρίου και, μετά από μια περίοδο ενσωμάτωσης και παράδοσης, θα αναλάβει επίσημα τον ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Toyota Hellas από την 1η Ιανουαρίου 2023.

Ο κ. Riedl προέρχεται από τη WIND Ελλάς, όπου κατείχε τη θέση του Chief Business and Digital Transformation Officer. Πριν από την ένταξή του στη WIND Ελλάς, κατείχε μια σειρά από θέσεις σε επιχειρήσεις καθώς και σε συμβουλευτική εταιρεία, στην Ελλάδα, τη Γερμανία και τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου του Διευθύνοντος Συμβούλου της Tele2 Germany και του Διευθύνοντος Συμβούλου και Συνεργάτη της BCG για τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών στη Μέση Ανατολή, με έδρα το Άμπου Ντάμπι.

Share.

Comments are closed.