Η δυναμική παρουσία της Generation Y στο 11ο Συνέδριο eBusiness & Digital Marketing World

0

H Generation Y – International eBusiness Hub συμμετέχει για 6η συνεχόμενη χρονιά σε ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια ηλεκτρονικού επιχειρείν, και συγκεκριμένα στο 11ο e-Business World & Digital Marketing.

Ειδικότερα, η ηγέτιδα ελληνική πολυεθνική θα εντρυφήσει στις θεματικές e-Business και Digital Marketing μέσω μίας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας ομιλίας από τη Νανά Ιωακειμίδου, Junior Partner & Chief Communications Officer της Generation Υ αναφορικά με την «“Εργαλειοθήκη” του ηλεκτρονικού εμπορίου», καθώς και της δυναμικής παρουσίας της Εύης Μπουκώρου – Γεωργούδα, Junior Partner & Chief Commercial Officer της Generation Y σε συζήτηση πάνελ με θέμα “Leaders Summit: Κοστολόγηση των υπηρεσιών digital marketing – Πώς χρεώνουμε και τι σε πελάτες”.

Το συνέδριο, που πλέον ανήχθη σε θεσμό και πραγματοποιείται στις 5 & 6 Οκτωβρίου στο Σεράφειο Μέγαρο, αποτελεί πόλο έλξης για το σύνολο της επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς θέτει στο μικροσκόπιο τις τελευταίες τάσεις και τα πιο καινοτόμα εργαλεία στον χώρο του e-Business μέσω σημαντικών εισηγήσεων από έμπειρα στελέχη των κορυφαίων εταιρειών της χώρας.

Ως ηγέτης του ψηφιακού μετασχηματισμού που παρακολουθεί στενά τις διεθνείς εξελίξεις και τάσεις, εντοπίζοντας τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς, ο Όμιλος Επιχειρήσεων του Αναστάσιου Σπανίδη υποστηρίζει σθεναρά πρωτοβουλίες που αποβλέπουν στην κερδοφόρα ανάπτυξη του ψηφιακού οικοσυστήματος και συμβάλλουν καταλυτικά στην αναβάθμιση της κοινωνίας μας.

Η συμμετοχή στο ετήσιο συνέδριο eBusiness World & Digital Marketing είναι δωρεάν. Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να ολοκληρώσουν την προεγγραφή τους εδώ: https://bit.ly/3SgVzzR

Share.

Comments are closed.