Η Schneider Electric κάνει «Άλμα Ζωής» συμμετέχοντας στο Greece Race for the Cure

0

Η Schneider Electric, ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης της ενέργειας και του αυτοματισμού, συμμετείχε στο Greece Race for the Cure 2022, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού γύρω από τον καρκίνο του μαστού.

Η Schneider Electric αποτελεί εδώ και χρόνια κρίκο ζωής της διοργάνωσης, υποστηρίζοντας το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Αυτή τη χρονιά, 35 στελέχη της εταιρείας έλαβαν μέρος στον αγώνα δρόμου και στο συμβολικό περίπατο Race for the Cure, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δηλώσουν την αμέριστη συμπαράσταση τους σε όλες τις γυναίκες και να διαδώσουν το μήνυμα πως μαζί είμαστε όλοι πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού.

Η συμμετοχή της Schneider Electric στην πρωτοβουλία του συλλόγου «Άλμα Ζωής» αποτελεί μία από τις πολλές δράσεις που αναλαμβάνει η εταιρεία στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, και ταυτόχρονα μια έκφραση των εταιρικών αξιών που εστιάζουν στην προώθηση της ισότητας ευκαιριών και στη σωστή αντιμετώπιση των γυναικών, τόσο στο εργασιακό όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον.

Μέσα στο 2022, η Schneider Electric έχει συμπεριληφθεί στο Δείκτη Ισότητας Φύλων του Bloomberg (Bloomberg Gender-Equality Index) και στον Ευρωπαϊκό Δείκτη Διαφορετικότητας Των Φύλων (Gender Diversity Index) για τις πρακτικές της, ενώ παράλληλα η εταιρεία έχει δεσμευθεί επίσημα να εξαλείψει το μισθολογικό χάσμα μεταξύ των φύλων και να ενισχύσει την γυναικεία εκπροσώπηση στο εσωτερικό της μέχρι το 2025, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής βιωσιμότητάς της.

Share.

Comments are closed.