Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

Στέλεχος της Xiaomi στη λίστα Top 100 Global Outstanding Chinese of 2022

0

Ο κ. Wang Xiang, Εταίρος και Πρόεδρος της Xiaomi Group, επιλέχθηκε μεταξύ των “Outstanding People” («Ατόμων που Ξεχώρισαν»), στα βραβεία “2022 Forbes China – Global 100 Outstanding Chinese”.

Το Forbes China σημείωσε πως, με την ένταξή του στη Xiaomi, ο κ. Xiang ηγήθηκε της προσπάθειας για ταχύτατη παγκόσμια ανάπτυξη των εταιρειών που κατασκευάζουν τόσο τις ηλεκτρονικές όσο και τις smart συσκευές του Ομίλου, γεγονός που οδήγησε στην είσοδο της εταιρείας σε περισσότερες από 100 αγορές. Ταυτόχρονα, δεν έπαψε να βελτιώνει τη στρατηγική ανάπτυξης της παγκόσμιας πνευματικής ιδιοκτησίας (IP) της Xiaomi, την πολιτική συμμόρφωσης της εταιρείας, ενώ αντιμετώπισε τα εμπόδια του τομέα της πνευματικής ιδιοκτησίας, συμβάλλοντας στην παγκοσμιοποίηση της Xiaomi.

Το Forbes China καθιέρωσε τη λίστα “Global 100 Outstanding Chinese” το 2022, εστιάζοντας σε νέα ταλέντα και επιχειρηματίες εκτός χώρας προκειμένου να επιλέξει 100 εξαιρετικούς Κινέζους εκπροσώπους από δυο βασικούς τομείς: τις επιχειρήσεις και τον πολιτισμό σε διάφορες περιοχές του κόσμου – μεταξύ των οποίων η Αμερική, η Ευρώπη, η Ασία και η Ωκεανία. Η λίστα Forbes περιλαμβάνει τρεις βασικές κατηγορίες: Επιχειρηματικούς Ηγέτες (Business Leaders), Άτομα που Ξεχώρισαν (Outstanding People), και Δυνητική Ελίτ (Potential Elite). Ο κ. Wang Xiang ήταν ένας από τα 17 «Άτομα που Ξεχώρισαν» και έλαβαν τη διάκριση “Οutstanding», μεταξύ 100 ατόμων που διακρίνονται για την παγκόσμια επιρροή τους, με μερικά εξ αυτών να εκπροσωπούν επιχειρήσεις με αξία άνω των 100 δις. RMB.

Share.

Comments are closed.