Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Σάββατο, 18 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»Προϊόντα - Υπηρεσίες

Νέα εφαρμογή «Site Visits» της Team Candi ψηφιοποιεί τα δελτία επίσκεψης τεχνικού

05/09/2022infocomBy infocom2 Mins Read Προϊόντα - Υπηρεσίες

Η Team Candi, 100% θυγατρική της Info Quest Technologies και Gold Partner της Microsoft, με πολυετή εμπειρία σε έργα αυτοματισμού και ψηφιοποίησης, ανέπτυξε την εφαρμογή «Site Visits», ψηφιοποιώντας τη διαδικασία των Δελτίων Επίσκεψης Τεχνικών. Η νέα εφαρμογή, απλοποιεί σημαντικά όλη τη ροή, δίνει στην επιχείρηση πολύτιμα δεδομένα, που μπορεί να αξιοποιήσει για να βελτιώσει την παραγωγικότητα και τις υπηρεσίες της, εξαλείφει το χαρτί από τη διαδικασία, συμβάλλοντας στον οικολογικό μετασχηματισμό της και εκσυγχρονίζει την επικοινωνία με τον πελάτη.

Καταχώρηση Δελτίων Επίσκεψης σε 4 βήματα

Με τη χρήση του Site Visits οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες συμπληρώνουν το δελτίο της τεχνικής επίσκεψης σε 4 απλά βήματα, μέσα από ένα tablet. Δημιουργείται μια φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη, καταχωρούνται όλες οι λεπτομέρειες της επισκευής και τα σχετικά κόστη, ενώ στο τελικό στάδιο υπάρχει δυνατότητα ψηφιακών υπογραφών και για τα δύο εμπλεκόμενα μέρη. Η φόρμα αποστέλλεται άμεσα μέσω mail στον πελάτη, χωρίς χρήση χαρτιού.

Όλες οι πληροφορίες συγκεντρωμένες σε μια πλατφόρμα

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη που προσφέρει η εφαρμογή Site Visits είναι ότι δημιουργεί μια ασφαλή, ψηφιακή βάση δεδομένων για την επιχείρηση, με όλες τις σημαντικές πληροφορίες για το πελατολόγιο και τις εκτελούμενες εργασίες. Σε ξεχωριστή περιοχή παρέχονται χρήσιμες ποσοτικές αναφορές για τις τεχνικές υπηρεσίες που έχουν εκτελεστεί, καθώς και για την παραγωγικότητα των τεχνικών.

Υιοθέτηση «πράσινων» διαδικασιών

Αποκτώντας το Site Visits η επιχείρηση εξαλείφει τη χρήση χαρτιού και αναλωσίμων από τη συγκεκριμένη υπηρεσία, κάνοντας ένα επιπλέον βήμα για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Ο αναγκαίος εξοπλισμός περιορίζεται σε μια συσκευή tablet και τα έγγραφα οργανώνονται μέσα στην εφαρμογή καθιστώντας την πληροφορία άμεσα διαθέσιμη.

Η εφαρμογή βασίζεται στην πλατφόρμα Microsoft 365 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα, χωρίς να απαιτείται διασύνδεση με τρίτα εταιρικά συστήματα (ERP, CRM κλπ.) για τη διαδικασία του data entry. Είναι επιλέξιμη, στο πλαίσιο του Προγράμματος Ι «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» (Vouchers) του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, που απευθύνεται σε πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις, με την υποβολή των αιτήσεων ένταξης να ολοκληρώνεται στις 14 Σεπτεμβρίου.

Το έργο/ δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης -ΝextGenerationEU.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Site Visits Team Candi
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η HP παρουσιάζει το χαρτοφυλάκιο LaserJet με ασφάλεια και ταχύτερη ψηφιοποίηση εγγράφων

Η Huawei φέρνει ανέπαφες πληρωμές στα smartwatches της με το Curve Pay

Η εμπειρία Nespresso έρχεται για πρώτη φορά στην πλατφόρμα της Wolt

Marketplaces vs e-shops: Ποιος κερδίζει πραγματικά και ποιος πληρώνει το κόστος

Eaton 9PX Gen2 UPS: περισσότερη ισχύς σε λιγότερο χώρο

SHOPFLIX: Έκπτωση 40% στην εγγραφή νέων επιχειρήσεων έως τις 3 Απριλίου

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Infocom Today #164: Η ΤΝ ανατρέπει τις ισορροπίες και φέρνει νέα δεδομένα!
  • ΑΑΔΕ: Υποβλήθηκαν αυτοματοποιημένα οι προεκκαθαρισμένες δηλώσεις για 1 εκ. φυσικά πρόσωπα
  • Webinars από την ΕΛΜΗSYSTEMS για την Hλεκτρονική Tιμολόγιση και την Αγορά της Λιανικής
  • Lidl Ελλάς: Ενισχύει το Make-A-Wish με 120.000€ μέσω της πασχαλινής της ενέργειας
  • Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΡΑΑΕΥ: Αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διαχείριση των υδάτων
  • Προτάσεις για μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας κατέθεσε η Eurelectric
  • «Innovation Meets Industry»: ΣΦΕΕ και ID-GC συνεργάζονται για την Υγεία
RSS itsecuritypro.gr
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
  • Η ESET παρουσιάζει λύσεις προστασίας για Cloud Workload και βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης για τους πελάτες του ESET PROTECT
  • Νέα υπηρεσία κυβερνοασφάλειας από την COSMOTE TELEKOM
  • Πάνω από 1 εκατ. τραπεζικοί λογαριασμοί παραβιάστηκαν το 2025 – στο στόχαστρο τα διαπιστευτήρια χρηστών
  • Κυβερνοαπειλές Μάρτιο 2026: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει 1.390 επιθέσεις ανά εβδομάδα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.