Στο ΔΣ του Space & Satellite Professionals International ο Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς

0

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Space and Satellite Professionals International (SSPI) εξελέγη ο διευθύνων σύμβουλος της Hellas Sat Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς.

Ο SSPI είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος επαγγελματικός οργανισμός επιστημόνων διαστήματος και δορυφορικής τεχνολογίας. Έχει πάνω από 2700 μέλη, τα οποία προέρχονται από όλες τις χώρες και δραστηριοποιούνται τόσο σε διαστημικούς και δορυφορικούς οργανισμούς, όσο και σε εταιρείες κατασκευής δορυφόρων και διαστημικών σκαφών.

Για την τιμητική αυτή διάκριση και αναγνώριση για την Ελλάδα και την Κύπρο, ο Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς δήλωσε: «Είναι για μένα και τους συναδέλφους της Hellas Sat ύψιστη τιμή να αποφασίσει ο μεγάλος αυτός διεθνής οργανισμός να μας εκλέξει στο Δ.Σ. μαζί με τους εκπροσώπους των άλλων μεγάλων οργανισμών, όπως της SpaceX και του Kratos. Είμαι ευγνώμων στο προσωπικό της Hellas Sat που με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του έχουμε καταφέρει η Hellas Sat να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας και μαζί με αυτή και ο επιστημονικός κόσμος του διαστημικού οικοσυστήματος της Ελλάδας και της Κύπρου.»

Share.

Comments are closed.