Εκδήλωση της Intertech για τον εορτασμό 1ος χρόνου συνεργασίας με την Yeastar

0

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Intertech για τον εορτασμό 1ος χρόνου συνεργασίας με την εταιρία Yeastar.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Αλκυωνίδες στην Βάρκιζα. Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από ανώτατα στελέχη της Yeastar όπου συνδέθηκαν με teleconference από την Κίνα.

Στην συνέχεια ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κύριος Χαλδούπης Ιωάννης πήρε τον λόγο. Αναφέρθηκε στην πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την Yeastar και ευχαρίστησε τους συνεργάτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στην συνέχεια Ανώτερο στέλεχος από το εμπορικό τμήμα της Yeastar σε συνεργασία με μηχανικό από την Intertech έκαναν παρουσίαση και live demo των προϊόντων και υπηρεσιών της Yeastar σε PBX & VOIP συστήματα όπως και σε υπηρεσίες όπως το υβριδικό Central Management όλων το συστημάτων. Οι λύσεις τις Yeastar καλύπτουν όλες τις ανάγκες για επικοινωνία σε όλα τα φάσματα των εταιρειών με απεριόριστες δυνατότητες, αρκετά ευέλικτες και πολύ φιλικές στον τελικό χρήστη. Τα συστήματα της Yeastar έχουν δυνατότητα σύνδεσης με πολλά γνωστά CRM προγράμματα και φυσικά πρόσβαση από παντού και από οποιοδήποτε μέσον όπως laptop, tablet & smartphone. Τέλος μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης ο κύριος Χαλδούπης βράβευσε τους καλύτερους συνεργάτες σε διαφορετικούς τομείς και η βραδιά συνεχίστηκε με ένα υπέροχο δείπνο, μουσική και ποτό.

Share.

Comments are closed.