Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 16 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»Security

Η Printec συνεργάζεται με τη Centerity για την επέκταση της διαχείρησης και επόπτευσης δικτύων συσκευών και εφαρμογών λογισμικού

12/05/2022infocomBy infocom2 Mins Read Security

Η Printec, κορυφαίος πάροχος στο χώρο της τεχνολογίας αυτοματοποίησης συναλλαγών, με παρουσία σε 16 χώρες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, έχει συνάψει πολυετή τεχνολογική συμμαχία με τη Centerity Systems, Inc., πρωτοπόρο πάροχο λύσεων επόπτευσης, ασφάλειας και αποκατάστασης edge συστημάτων των επιχειρήσεων. Με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών, η Printec μέσω της συνεργασίας της με τη Centerity, θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί και να προσφέρει στους πελάτες της την πλατφόρμα CSM² (Connect-Secure-Monitor-Manage) Edge, εξασφαλίζοντας την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο πολλαπλασιασμός των υπολογιστικών συσκευών στο Enterprise Edge δημιουργεί μοναδικές προκλήσεις για τις εταιρείες που ειδικεύονται στην παροχή υπηρεσιών σε αυτόν τον τομέα. Η πλατφόρμα CSM² Edge από την Centerity είναι μοναδικά σχεδιασμένη για να παρέχει τη διαχείριση συσκευών και εφαρμογών ανεξαρτήτου γεωγραφικής περιοχής, τεχνολογίας ή προμηθευτή αυτών. Η πλατφόρμα της Centerity μπορεί να συνδεθεί με πολλές edge συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των self-service συσκευών, των συστημάτων αυτόματης πληρωμής λογαριασμών, των PoS (Point-of-Sale) τερματικών, των συσκευών network routing και IoT, επιτρέποντας την επόπτευση και τη διαχείρισή τους από μία μόνο πλατφόρμα.

«Στην Printec, αναζητούμε πάντα τρόπους να καινοτομούμε και να προσφέρουμε νέες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες μας», δήλωσε ο Alexander Horozov, Chief Solutions and Services Delivery Officer της Printec. «Με γνώμονα το όραμά μας να κάνουμε τις ψηφιακές συναλλαγές ασφαλέστερες και ευκολότερες, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογίας για να προσφέρουμε λύσεις αιχμής. Ως εκ τούτου, επιλέξαμε τη Centerity για να μας υποστηρίξει στην εξέλιξη και στην περαιτέρω ψηφιοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Centerity θα συμβάλει σημαντικά στον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και θα φέρει προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας».

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Printec βελτιώνει την εμπειρία των πελατών, επιτυγχάνοντας καλύτερη επόπτευση και διαχείριση σε edge συσκευές και εφαρμογές μέσω μίας ενοποιημένης πλατφόρμας. Ταυτόχρονα, οι πελάτες της Printec θα επωφεληθούν από τον μειωμένο μέσο χρόνο επισκευής (MTTR) και από τον αυξημένο συνολικό χρόνο λειτουργίας των υπηρεσιών, ενώ οι τελικοί πελάτες θα εξυπηρετούνται από συσκευές με υψηλή αξιοπιστία και διαθεσιμότητα.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνάπτουμε στρατηγική συνεργασία με την Printec», δήλωσε ο Roi Keren, Διευθύνων Σύμβουλος της Centerity. «Η ομάδα της Centerity συνεργάζεται πολύ στενά με την ομάδα της Printec εδώ και αρκετούς μήνες. Έχουμε αναπτύξει μια πολύ στενή και εποικοδομητική σχέση και ανυπομονούμε να συνεισφέρουμε σημαντικά στις λύσεις της Printec τα επόμενα χρόνια».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Centerity Printec
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Virtual Security Officer Services: νέα υπηρεσία κυβερνοασφάλειας από την Cosmote Telekom

ESET PROTECT: λύσεις προστασίας για Cloud Workload και βελτιώσεις AI

Στα 2,19 δισ. δολάρια ανήλθαν οι απώλειες από deepfake

1 στους 2 Ευρωπαίους κοιτάζουν την οθόνη του κινητού αγνώστων σε δημόσιους χώρους – 1 στους 4 από περιέργεια

Πάνω από 1 εκατ. τραπεζικοί λογαριασμοί παραβιάστηκαν το 2025

Έλλειμμα εμπιστοσύνης των Ευρωπαίων στις αμερικανικές τεχνολογικές εταιρείες

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Νέο πολυνομοσχέδιο για την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγής
  • Ανάπτυξη 1,8% και πληθωριστικές πιέσεις προβλέπει το ΙΟΒΕ για το 2026
  • Samsung: Γιορτάζει 20 χρόνια ως το Νο.1 brand τηλεοράσεων παγκοσμίως με τον Thierry Henry
  • efood Capital: Το efood χρηματοδοτεί την ανάπτυξη των συνεργαζόμενων καταστημάτων του
  • Spitogatos: Ανοδικά οι τιμές κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2026 σε όλη τη χώρα
  • Η Ιταλική Ψυχή Συναντά τον Αιγαιοπελαγίτικο Ορίζοντα: Το Barolo Έρχεται στο Patmos Aktis
  • Skroutz: Αύξηση 23% στις παραγγελίες και παραδόσεις μία ημέρα ταχύτερα το φετινό Πάσχα
RSS itsecuritypro.gr
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
  • Η ESET παρουσιάζει λύσεις προστασίας για Cloud Workload και βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης για τους πελάτες του ESET PROTECT
  • Νέα υπηρεσία κυβερνοασφάλειας από την COSMOTE TELEKOM
  • Πάνω από 1 εκατ. τραπεζικοί λογαριασμοί παραβιάστηκαν το 2025 – στο στόχαστρο τα διαπιστευτήρια χρηστών
  • Κυβερνοαπειλές Μάρτιο 2026: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει 1.390 επιθέσεις ανά εβδομάδα
  • Οδηγός νόμιμης μεταπώλησης software: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις
  • Το breach της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το νέο πρόσωπο των supply chain attacks
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.