Το Soft1 Cloud ERP στην Crowdpolicy

0

Η Crowdpolicy, εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή επιχειρηματικών λύσεων πληροφοριακών συστημάτων στο πεδίο του civictech και fintech, καθώς και υπηρεσιών ανοιχτής καινοτομίας σε τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας, επέλεξε τη λύση Cloud ERP της SoftOne για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινής της λειτουργίας.

Η εγκατάσταση του Soft1 Cloud ERP πραγματοποιήθηκε από τον πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne, NewSoftware, ενοποιώντας το σύνολο της εμπορικής και οικονομικής δραστηριότητας της Crowdpolicy σε ένα σύγχρονο σύστημα ERP που υποστηρίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης με ταχύτητα εκτέλεσης και μέγιστη ασφάλεια εργασιών. Πλήρως παραμετροποιήσιμο, το Soft1 Cloud ERP ανταποκρίνεται σε όλες τις ιδιαίτερες απαιτήσεις λειτουργίας της Crowdpolicy, προσφέροντάς της τη δυνατότητα καλύτερης οργάνωσης, αρχειοθέτησης αλλά και σύνδεσης των έργων της με τα αρμόδια στελέχη, ενώ παράλληλα διευκολύνει την παρακολούθηση των συμβάσεών της τόσο με τους πελάτες, όσο και με τους προμηθευτές της.

Ο κ. Μιχάλης Ψαλλίδας, Managing Director της Crowdpolicy, δήλωσε σχετικά με την υλοποίηση της εγκατάστασης: «Το Soft1 Cloud ERP ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες διαχείρισης του πελατολογίου μας, καθώς επίσης σε αυτές της λογιστικής παρακολούθησης και κατηγοριοποίησης των εισπράξεων και δαπανών της εταιρείας μας. Αυτοματοποιώντας πλήθος καθημερινών χρονοβόρων εργασιών, αυξάνει την αποδοτικότητα των στελεχών μας, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας».

Πλήρως εναρμονισμένο με τη νέα νομοθεσία, το Soft1 Cloud ERP διασυνδέεται σε πραγματικό χρόνο με την ΑΑΔΕ, αυτοματοποιώντας το σύνολο των εργασιών που σχετίζονται με την υποχρεωτική τήρηση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων myDATA. Επιπλέον, ενσωματώνοντας σύγχρονα εργαλεία reporting και πλήθος έτοιμων εκτυπώσεων, παρέχει στα στελέχη της εταιρείας ολοκληρωμένη πληροφόρηση, διευκολύνοντας την πραγματοποίηση μακροπρόθεσμων προβλέψεων ταμειακών ροών.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.