Ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων ελέγχου πρόσβασης από την Digimark

0

Η Digimark στα πλαίσια της ανάπτυξής των δραστηριοτήτων εισέρχεται στην αγορά των Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης. Με βασικό της στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελάτων, η Digimark, αναζητά συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες για να προσφέρει στην αγορά που καλύπτει. Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων οργάνωσης, ασφαλείας, μείωσης κόστους λειτουργίας & αύξησης της απόδοσης σε επιχειρήσεις και οργανισμούς στοχεύει στην ανάπτυξη του πελατολογίου της και την περαιτέρω εδραίωση της στον χώρο της τεχνολογίας.

Η λύσεις που προφέρει περιλαμβάνουν συστήματα ελέγχου πρόσβασης Access Control, Ωρομέτρηση προσωπικού καθώς και Λύσεις Μισθοδοσίας και Διαχείρισης Ανθρώπινου Προσωπικού.

Έχοντας πραγματοποιήσει ήδη εγκαταστάσεις συστημάτων Access Control σε αρκετές εταιρείες η Digimark μπορεί να υποστηρίξει αντίστοιχα Projects σε επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.