Συνέντευξη με τον CTO της ADTRAN, Ronan Kelly (MWC 22)

0

Η αμερικανική ADTRAN αποτελεί μια από τις κραταιές δυνάμεις στον τομέα της ανάπτυξης end-to-end ευρυζωνικών οπτικών ινών. Για περισσότερα από 35 χρόνια, η ADTRAN έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια της, προσφέροντας αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις που βασίζονται σε τεχνολογίες AI, cloud-based εφαρμογές και ειδικά πρωτόκολλα που μπορούν να εκτινάξουν την απόδοση κάθε τηλεπικοινωνιακού provider. Χωρίς αμφιβολία, η ADTRAN είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξαιρετικά ποιοτική παροχή υπηρεσιών, για αυτό και μόνο ως τυχαίοι δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης της, οι οποίοι πιάνουν το 258% σε αύξηση της πελατειακής βάσης της στην τεχνολογία 10G. Και όπως όλα δείχνουν «sky is the limit» για τη γνωστή εταιρεία, καθώς αναμένεται αύξηση του κύκλου εργασιών της και μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

Η ADTRAN δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή γιορτή της mobile τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών και εμείς είχαμε την ευκαιρία στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής κάλυψης του MWC να συνομιλήσουμε με τον κύριο Ronan Kelly, Chief Technology Officer EMEA & APAC. Ο κ. Kelly αφού μας έκανε μια εισαγωγή στην πλούσια ιστορία της ADTRAN Και στα πρώτα βήματα της, στη συνέχεια αναφερθήκαμε στα νέα προϊόντα της, αλλά και στα σχέδια της για την αγορά της Ευρώπης (και στις ιδιαιτερότητες της κάθε χώρας).

Επιπλέον, ο κ. Kelly μας απάντησε αναφορικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα η ADTRAN (πανδημία COVID-19, έλλειψη ημιαγωγών και προσφάτως Ουκρανικός πόλεμος), ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στην πορεία της ADTRAN στην ελληνική αγορά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Τέλος, η συνέντευξη μας έκλεισε με μια «πρόβλεψη», μια ματιά στο μέλλον για όλες εκείνες τις τεχνολογίες που θα μας απασχολήσουν μέσα στα επόμενα χρόνια.

Πατήστε στο video που ακολουθεί για να δείτε τις ενδιαφέρουσες απόψεις του CTO  της ADTRAN…

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Θανάση Καρανάση (διευθυντή πωλήσεων ΝΑ Ευρώπης ADTRAN) για την βοήθεια του αναφορικά με την διεξαγωγή της συνέντευξης… 

Share.

Comments are closed.