Το MWC 2022 booth της Telefonica στο… Metaverse!

0

Η ισπανική Telefonica θα δώσει το παρόν στο φετινό MWC αλλά ταυτόχρονα θα έχει ένα booth της διαθέσιμο στον κόσμο του… Metaverse, για όσους θέλουν να το επισκεφθούν virtually, με εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ρεαλισμού! Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πείραμα της εταιρείας, καθώς η νέα πραγματικότητα συνδυάζει όλο και περισσότερο τον φυσικό κόσμο, με τον εικονικό.

Το meta-booth της Telefonica θα είναι εμπνευσμένο από το πραγματικό της, φυσικό booth και θα επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν σε αυτό, να συνομιλήσουν με ειδικούς, να παρακολουθήσουν τις προγραμματισμένες παρουσιάσεις και γενικά να κάνουν σχεδόν όλα όσα θα έκαναν αν βρίσκονταν μέσα στην έκθεση της Βαρκελώνης. Ο κάθε επισκέπτης θα έχει το δικό του “avatar” και άρα θα είναι ορατή η παρουσία του στο booth, ενώ η πρόσβαση θα είναι δυνατή από PC, tablet, smartphone κ.λπ. 

Ο χρήσης θα επιλέγει ένα από τα 10 διαθέσιμα avatars που θεωρεί οτι τον αντιπροσωπεύουν καλύτερα. Μάλιστα, η εταιρεία έχει ετοιμάσει 6 διαφορετικές “εμπειρίες” για τους επισκέπτες, εκ των οποίων οι 2 θα είναι διαθέσιμες μόνο στο virtual booth της και οχι στο “φυσικό”! Ο virtual επισκέπτης θα μπορεί να αλληλεπιδράσει με τους experts της Telefonica που θα είναι παρόντες, ώστε να προγραμματίσει μια συνάντηση, στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν άλλα 3 άτομα. Τα meetings αυτά θα πραγματοποιούνται ως video calls σε πραγματικό χρόνο, μέσα στο περιβάλλον του metaverse.

Αν σας ενδιαφέρει το concept δείτε το στο https://metaverso.telefonica.com.

Share.

Comments are closed.