Η realme ανακοίνωσε τον διορισμό του Madhav Sheth ως Πρόεδρο του Διεθνούς Ομίλου Επιχειρήσεών της. Ο Madhav, διορίζεται πλέον ως Αντιπρόεδρος της realme, Πρόεδρος του Διεθνούς Ομίλου Επιχειρήσεών της και Διευθύνων Σύμβουλος της realme Ευρώπης.

Ο Madhav, θα έχει την πλήρη εποπτεία για την ομαλή λειτουργία της realme στο εξωτερικό, αναφερόμενος στον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της realme, Sky Li. Καθοδηγούμενος από το στρατηγικό όραμα του Madhav και την έντονη οξυδέρκεια της αγοράς, η realme θα φέρει αλματώδη ανάπτυξη στις τεχνολογίες της και στον πρωτοποριακό σχεδιασμό των προϊόντων της για τους καταναλωτές της σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Madhav θα είναι πλήρως υπεύθυνος για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της realme σε Ευρώπη, Ασία (εκτός Κίνας), Λατινική Αμερική και Αφρική.

Η realme ιδρύθηκε το 2018 από τους Madhav Sheth και Sky Li. Μέσα σε μόλις 37 μήνες, η realme σημείωσε τεράστια ανάπτυξη σε 61 αγορές παγκοσμίως και έγινε η ταχύτερη μάρκα smartphone που έφτασε τις 100 εκατομμύρια αποστολές, γράφοντας ιστορία στην αγορά τεχνολογίας. Κατά τη διάρκεια της «θητείας» του ως Διευθύνων Σύμβουλος της realme σε Ινδία και Ευρώπη, ο Madhav επικεντρώθηκε στη διαρκή ενίσχυση της παρουσίας της realme στην ινδική και την ευρωπαϊκή αγορά. Συνεχίζοντας ως διευθύνων σύμβουλος της realme Ευρώπης, ο Madhav θέτει ως βασικό του στόχο την κατάκτηση της μεσαίας και υψηλής αγοράς στην Ευρώπη και την εδραίωση της realme ως μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες τεχνολογίας για τους νέους.

Σχετικά με την αλματώδη ανάπτυξη της realme, ο Διευθύνων Σύμβουλος της realme, Sky Li ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Madhav έχει συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη της realme στο εξωτερικό στο παρελθόν και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι στο μέλλον θα οδηγήσει τη realme σε νέες ανακαλύψεις, δημιουργώντας προϊόντα με αλματώδη ανάπτυξη και σχεδιασμό που θα καθορίζει τις τάσεις των νέων σε όλο τον κόσμο».

Η realme έγινε πρόσφατα ο 6ος κορυφαίος προμηθευτής smartphone στην παγκόσμια κατάταξη και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα στην Ευρώπη. Επίσης, έφτασε στο Top 5 στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, στο Top 4 στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και στο Top 3 στην Πολωνία, σύμφωνα με την Counterpoint Research. Ο επόμενος στόχος της realme είναι να επιτύχει τον διπλό στόχο των 100 εκατομμυρίων, με την αποστολή άλλων 100 εκατομμυρίων συσκευών μέχρι το τέλος του 2022 και την ολοκλήρωση του ίδιου ορόσημου εντός του ημερολογιακού έτους 2023.

Παράλληλα, η realme θα συνεχίσει να εισάγει και να ενισχύει το «realme Techlife Ecosystem» σε αναδυόμενες και ήδη ανεπτυγμένες αγορές, με κύρια αποστολή της να δημιουργήσει έναν έξυπνο, ψηφιακό και μοντέρνο τρόπο ζωής για τους νέους.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.