Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τετάρτη, 1 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»Προϊόντα - Υπηρεσίες

Η Nova «ξανασυστήνεται» με την πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης ΕΟΝ

20/10/2021Τέτη ΗγουμενίδηBy Τέτη Ηγουμενίδη2 Mins Read Προϊόντα - Υπηρεσίες

Με την προσδοκία να μεγαλώσει η πίτα της συνδρομητικής τηλεόρασης καθώς και να περιοριστεί η πειρατεία η Nova λανσάρει τη νέα της πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης EON που αναβαθμίζει τεχνικά την παρεχόμενη υπηρεσία της.

Με την ΕΟΝ, όπως είπε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, η Nova «ξανασυστήνεται». Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για την πιο δημοφιλή τηλεοπτική πλατφόρμα στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη με 2 εκατ. συνδρομητές.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα ήταν η Nova. Η Cosmote TV ήρθε στη συνέχεια ωστόσο με τις επενδύσεις που πραγματοποίησε ο ΟΤΕ κέρδισε σημαντικό μερίδιο αγοράς την ώρα που η Nova έγραφε διαρκώς απώλειες, εξαιτίας των γνωστών προβλημάτων που αντιμετώπιζε επί πολλά έτη η Forthnet (η οποία έχει μετονομαστεί σε Nova).

Η Nova είχε μείνει πίσω και τεχνολογικά ενώ αντίθετα η Cosmote TV εξελίχθηκε σε σύγχρονη πλατφόρμα, όπως συμβαίνει τώρα και με τη Nova.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιόπουλο βασικός στόχος είναι να κερδηθούν οι μη νόμιμοι πελάτες (έχει διατυπώσει την εκτίμηση ότι υπάρχουν 400 χιλ. πειρατικές συνδέσεις) καθώς όπως είπε η πλατφόρμα EON διατίθεται σε διαφανή, απλά, κατανοητά προγράμματα, διευκολύνοντας τους πελάτες να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες τους, τα ενδιαφέροντα τους και τα χρήματα που θέλουν να διαθέσουν.

Ξεκινώντας με ένα βασικό πρόγραμμα στα 10 ευρώ τα προγράμματα EON περιλαμβάνουν το EON+ με premium περιεχόμενο και σούπερ γρήγορο Fiber internet με 30 ευρώ. Για τους λάτρεις των σπορ, υπάρχουν δύο διαθέσιμα προγράμματα: το EON+ στα 23 ευρώ και EON+ Fiber 100 στα 43 ευρώ.

Παράλληλα, οι υφιστάμενοι συνδρομητές τηλεόρασης της Nova μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το EON από τώρα, καθώς περιλαμβάνεται στα προγράμματα τους μέσω της εφαρμογής EON app ή μέσω της ιστοσελίδας eon.tv

Ο συνδρομητής της Nova θα έχει διαθέσιμο το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει σε όλες τις συσκευές του, Smartphones, Tablets, Laptops και Smart TV (οπουδήποτε έχει σύνδεση internet) καθώς και τη δυνατότητα του Catchup TV (παρακολούθηση περιεχομένου έως και 7 μέρες μετά την μετάδοσή του).

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

EON TV Forthnet Nova
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Avatar photo
Τέτη Ηγουμενίδη

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Marketplaces vs e-shops: Ποιος κερδίζει πραγματικά και ποιος πληρώνει το κόστος

SHOPFLIX: Έκπτωση 40% στην εγγραφή νέων επιχειρήσεων έως τις 3 Απριλίου

Samsung: υπηρεσίες υποστήριξης Premium Plus για τις σειρές Galaxy Z και S26

Vodafone: αξιόπιστη και ασφαλής πλοήγηση για όλη την οικογένεια

Check-in στο ψηφιακό Hotel California [Point of View]

Το Viber αλλάζει τα δεδομένα για τις μικρές επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Holcim: Ολοκλήρωσε την εξαγορά της Cementos Pacasmayo στη Λατινική Αμερική
  • Ηγετικά στελέχη στο Balkan eCommerce Summit 2026!
  • Nova: Νέα εποχή συνδεσιμότητας με Υπερυψηλές Ταχύτητες έως 500 Mbps
  • Active Computer Systems – Samsung Electronics Hellas: Ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους
  • kariera.gr: 7 στους 10 εργαζόμενους σκέφτονται να αλλάξουν εργασία
  • Youth Pass 2026: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις
  • Generation Next: Εργαστήρια STEM σε εκπαιδευτικούς Δημοτικού στον Δήμο Πειραιά
RSS itsecuritypro.gr
  • eCrime Reports’ – νέο στρατηγικό εργαλείο πληροφοριών κυβερνοαπειλών δημιούργησε η ESET
  • Η Sparkle υπογράφει συμφωνία μεταπώλησης με την Anthropic για τη διάθεση του Claude μέσω του Amazon Bedrock
  • Πρακτορική Τεχνητή Νοημοσύνη (Agentic AI): Προς ποια κατεύθυνση οδεύουμε;
  • Ψηφιακή «ανακύκλωση»: Η άγνωστη πηγή εσόδων για τις ελληνικές επιχειρήσεις
  • Το κυβερνοέγκλημα εκτιμάται ότι θα κοστίζει 15,6 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως έως το 2030
  • Η Bluestream ανακοινώνει τον ορισμό του Δημήτρη Χουστουλάκη ως Deputy CEO
  • Workforce Innovation 2026: Το μεγάλο Skills & Career Summit έρχεται στις 27 Μαΐου στο Divani Caravel!
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.