Το YouGov Profiles τώρα στην Ελλάδα από την Focus Bari

0

Στα 32ά της γενέθλια, το 2020 της πανδημίας, η Focus Bari, ξεκίνησε  μια πολύ δυνατή διεθνή συνεργασία, ως  Affiliate Partner της ΥouGov στην Ελλάδα.  Μέσα σε ένα χρόνο, το κορυφαίo διεθνές εργαλείο  BrandIndex ήδη καθιερώνεται στην Ελλάδα παρακολουθώντας καθημερινά το Health status των μαρκών σε κλάδους όπως  Retail, Insurance & Banking, Energy, Grocery και 3 νέους κλάδους έως το τέλος του 2021.

Ένα χρόνο αργότερα, στα 33ά της γενέθλια, η Focus Bari λανσάρει το δεύτερο, διεθνώς επιτυχημένο εργαλείο targeting, το Profiles. Η Άννα Καραδημητριου, Αντιπρόεδρος της Focus Bari και επικεφαλής της συνεργασίας Focus Bari | YouGov δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που λανσάρεται το Profiles στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο «εργαλείο» targeting που διευκολύνει ουσιαστικά τις ομάδες marcomms & product development γιατί τους δίνει συνεχές updating σε όλα όσα θα ήθελαν να γνωρίζουν για τα κοινά στα οποία στοχεύουν».

Με τα δύο σύγχρονα και ιδιαίτερα καινοτόμα ερευνητικά εργαλεία, BrandIndex & Profiles και μέσα από εύχρηστα software που ανανεώνονται με νέα στοιχεία σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, η Focus Bari δίνει την δυνατότητα  στις επιχειρήσεις να σχεδιάζουν τις ενέργειες τους και να παρακολουθούν την εξέλιξη του «brand value» μέσα από τους κατάλληλους δείκτες, ώστε να παίρνουν ενημερωμένες στρατηγικές και τακτικές αποφάσεις!

Share.

Comments are closed.