Ολοκλήρωση του πρώτου ανοικτού διαδικτυακού σεμιναρίου του ERGP

0

To Σώμα Ευρωπαϊκών Ρυθμιστικών Αρχών για τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες (ERGP) πραγματοποίησε με επιτυχία, στις 6 Ιουλίου 2021, το πρώτο ανοικτό διαδικτυακό σεμινάριο (workshop) με κύριο θέμα το Σχέδιο Προγράμματος Εργασίας του ERGP για το έτος 2022 και την επίδραση της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας (European Green Deal) στον ταχυδρομικό τομέα. Στο σεμινάριο συμμετείχαν περισσότερα από 150 στελέχη και φορείς της ευρωπαϊκής ταχυδρομικής αγοράς.

Στην εισαγωγική του ομιλία, ο Πρόεδρος του ERGP και Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ, Δρ. Σπύρος Παντελής δήλωσε: «Μία από τις πρώτες προτεραιότητες του ERGP είναι η διατήρηση της διαρκούς συνεργασίας και αλληλεπίδρασης με τους ενδιαφερόμενους φορείς όσον αφορά την ταχυδρομική αγορά. Ο στόχος των ανοιχτών εκδηλώσεων, όπως το Workshop και το Stakeholder Forum, είναι η συλλογή ιδεών, παρατηρήσεων, απόψεων και σχολίων σχετικά με τα δημόσια έγγραφα του ERGP. Το 2021, λόγω της πανδημίας, θα διοργανώσουμε διαδικτυακές εκδηλώσεις, με την ελπίδα να επωφεληθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο από τη συμμετοχή όλων, ώστε να βελτιώσουμε το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.»

Οι παρουσιάσεις του σεμιναρίου είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.ec.europa.eu/ergp στην ενότητα Μeetings.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.