Διπλή διάκριση για τον Όμιλο Quest στα Hellenic Responsible Business Awards 2021

0

Ο Όμιλος Quest έλαβε πρόσφατα διπλή διάκριση στο πλαίσιο της διοργάνωσης Hellenic Responsible Business Awards, που για έκτη συνεχή χρονιά βράβευσε τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκε με Bronze Award στις κατηγορίες “Ανταπόκριση σε έκτακτή ανάγκη”, για τη συνεισφορά του στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της πανδημίας και “Ψηφιακή εκπαίδευση και δεξιότητες”, για το πρόγραμμα της θυγατρικής του εταιρείας iSquare «Καινοτομία στην Εκπαίδευση».

Η πρώτη βράβευση αφορά στο ολοκληρωμένο πλάνο ενεργειών για την αντιμετώπιση της πανδημίας, που σχεδίασε και υλοποίησε ο Όμιλος. Το πλάνο, που τέθηκε σε λειτουργία από το Μάρτιο 2020 και είναι ενεργό, με διαρκή επικαιροποίηση, βασίζεται σε τρεις πυλώνες που είναι η υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων, η διασφάλιση τη επιχειρησιακής συνέχειας με συνεχή υποστήριξη συνεργατών και πελατών, και η υποστήριξη της κοινωνίας και των ευπαθών ομάδων, σε στενή συνεργασία με φορείς και ΜΚΟ.

Η δεύτερη βράβευση αφορά στο μοναδικό Πρόγραμμα «Καινοτομία στην Εκπαίδευση» που υλοποιεί από το 2010 η iSquare, ο επίσημος συνεργάτης της Apple στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην εισαγωγή των κορυφαίων προγραμμάτων και της μεθοδολογίας της Apple στην εκπαιδευτική διαδικασία και στοχεύει, μεταξύ άλλων, στην εισαγωγή της Ψηφιακής Τεχνολογίας στη διδασκαλία, τη δημιουργία και τον εμπλουτισμό εκπαιδευτικού περιεχομένου, καθώς και τη διδασκαλία κώδικα προγραμματισμού στα σχολεία, επιδιώκοντας συνεργασία με όλους τους εκπαιδευτικούς φορείς που επιζητούν την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την βράβευσή μας στη διοργάνωση Hellenic Responsible Business Awards», δήλωσε η κυρία Κουτσουρέλη, Αντιπρόεδρος ΔΣ και Πρόεδρος της Επιτροπής Βιώσιμης Ανάπτυξης και ΕΚΕ του Ομίλου Quest. «Στον ‘Όμιλο Quest σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μακροπρόθεσμα προγράμματα, εστιάζοντας στον τομέα της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, της διασύνδεσης της τεχνολογίας με την εκπαιδευτική διαδικασία και της υποστήριξης ευπαθών ομάδων, σε συνεργασία με φορείς και ΜΚΟ, γιατί έτσι πιστεύουμε ότι γίνεται πιο ισχυρό το αποτύπωμά μας στην κοινωνία. Παράλληλα δίνουμε πάντα το «παρών» στην αντιμετώπιση μεγάλων κρίσεων, διαθέτοντας πόρους, προϊόντα και υπηρεσίες. Είναι μέρος της φιλοσοφία μας και των αρχών της Βιώσιμης Ανάπτυξης που ενστερνιζόμαστε».

Share.

Comments are closed.