Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Κυριακή, 26 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της ελληνικής Moosend από τη Sitecore

27/05/2021infocomBy infocom3 Mins Read Επιχειρήσεις

Η Sitecore, παγκόσμιος ηγέτης λογισμικού διαχείρισης ψηφιακού περιεχομένου, ανακοινώνει σήμερα την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς της Moosend, της πλατφόρμας SaaS-based υπηρεσιών αυτοματοποίησης marketing, που έχει έδρα στο Λονδίνο. Η εξαγορά της ελληνικής start-up Moosend αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την περαιτέρω εκπλήρωση του πλάνου της Sitecore να μετατραπεί σε μια SaaS-based πλατφόρμα ψηφιακής εμπειρίας, ικανή να υποστηρίξει ακόμη και τις πιο εξειδικευμένες ψηφιακές εμπειρίες.

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς, η οποία αποτελεί μέρος ενός φιλόδοξου πλάνου ανάπτυξης, ύψους 1,2 δισ. δολ., που βρίσκεται σε εξέλιξη, έρχεται να συμπληρώσει τις υπηρεσίες της Sitecore και να ενισχύσει τις απαιτήσεις εξατομίκευσης των σύγχρονων επιχειρήσεων, με την ενσωμάτωση της cloud-native, API-first πλατφόρμας αυτοματοποίησης marketing της Moosend. Επιπλέον, η πλατφόρμα της Moosend θα περιλαμβάνει συμπληρωματικές λειτουργίες eCommerce, οι οποίες, παράλληλα με την πρόσφατη εξαγορά των Four51 και Boxever, θα προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική για την απρόσκοπτη παροχή στοχευμένων και εστιασμένων στην αύξηση εσόδων εκστρατειών σχετικές με την εγκατάλειψη του καλαθιού αγορών, την σύσταση προϊόντων και τα σενάρια προώθησης.

«Η ολοκλήρωση της εξαγοράς της Moosend αποτελεί ένα συναρπαστικό ορόσημο για μας,» σχολίασε ο Στηβ Τζικάκης, CEO της Sitecore. «Πρόκειται για την τρίτη εξαγορά που ολοκληρώνουμε μέσα στο έτος και έρχεται ως συνέχεια στο φιλόδοξο ταξίδι μας να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες marketing των πελατών μας. Με αυτή μας την κίνηση, κατέχουμε πλέον πλεονεκτικότερη θέση, από την οποία μπορούμε να στηρίξουμε τους πελάτες μας στην αποτελεσματικότερη εφαρμογή μετρήσιμων εκστρατειών marketing, βελτιώνοντας περαιτέρω την αυτοματοποίηση της ροής εργασιών σε όλες τις λειτουργίες τους. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ταχύτερη καινοτομία, με μικρότερη επένδυση από πλευράς τους και σε λιγότερο χρόνο και η ολοκλήρωση αυτής της εξαγοράς θα εξασφαλίσει ακριβώς αυτό.»

Με την κλείσιμο της συναλλαγής, η στελεχιακή ομάδα της Moosend, με επικεφαλής τον CEO της Γιάννη Ψαρρά, θα ενταχθεί στην οικογένεια της Sitecore, επιβλέποντας την τεχνολογική ενσωμάτωση και υποστηρίζοντας τους πελάτες και τους συνεργάτες της εταιρείας κατά την μετάβαση.

Η Sitecore σκοπεύει επίσης να επενδύσει και να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο στην Ελλάδα, από όπου ξεκίνησε την πορεία της η Moosend και μέσα στα άμεσα σχέδιά της είναι να αυξήσει το προσωπικό της στην χώρα μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

«Η ομάδα μας είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που γίνεται μέλος μιας τόσο φιλόδοξης και εδραιωμένης εταιρείας και καλωσορίζει τις επιπρόσθετες δυνατότητες που θα προσφέρει η ενσωμάτωση της πλατφόρμας στους πελάτες μας,» δήλωσε ο Γιάννης Ψαρράς, CEO της Moosend. «Οι πελάτες και το προσωπικό μας θα ωφεληθούν ιδιαίτερα από τις δυνατότητες των νέων προϊόντων που θα υλοποιηθούν αξιοποιώντας τους επιπλέον πόρους έρευνας και ανάπτυξης της Sitecore, την κλίμακα του οικοσυστήματος marketing, πωλήσεων, υποστήριξης και συνεργατών, καθώς επίσης και την τεράστια επένδυση 1,2 δις. δολαρίων που ξεκίνησε η εταιρεία νωρίτερα στο έτος.»

Η εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την εξαγορά της Moosend στις αρχές Μαΐου.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Moosend Sitecore
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Amazon και η Anthropic ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Real Consulting: σημαντική αύξηση οικονομικών μεγεθών το 2025

Η Wolt και η Dott ενώνουν δυνάμεις και φέρνουν τη μικροκινητικότητα στο Wolt+

Η ελληνική ομάδα στην κορυφή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού Skills Upload Jr του Ιδρύματος Vodafone

Η Cloud Office «Google Cloud Partner of the Year 2026» για Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη

Enterprise Greece και Invest Cyprus ανανεώνουν το μνημόνιο συνεργασίας τους

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • The Media Business Game: Ραδιόφωνο, πλατφόρμες και AI σε νέα φάση
  • ΑΑΔΕ: Νέα ψηφιακή εφαρμογή για ενημέρωση οφειλετών με αλληλέγγυα ευθύνη
  • Παιδιά online, αλλά με όρια: Το νέο πλαίσιο προστασίας στον ψηφιακό κόσμο
  • Λάζαρος Παπαγαρυφάλλου: «Οι έξι πυλώνες ανάπτυξης του νέου παραγωγικού μοντέλου»
  • Ο Όμιλος ΟΤΕ έχει ενσωματώσει το ΑΙ σε κάθε πτυχή της λειτουργίας του
  • Philosofish: Στρατηγική επένδυση στην ανάπτυξη και δυναμική παρουσία στη Seafood Expo Global 2026
  • The Circle by glο HILO: Ένα premium ταξίδι εμπειριών στην Ελλάδα
RSS itsecuritypro.gr
  • AI Agents: Θα αντέξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις την επόμενη κυβερνοεπίθεση;
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η Orthology ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Nagomi Security
  • Rittal Greece & Eplan Hellas παρουσιάζουν τα μηνιαία Open Tech Day
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.