Η Ειρήνη Αναστασιάδου Business Unit Director στη V+O Communication

0

Στη διοικητική ομάδα της V+O Communication εντάσσεται η Ειρήνη Αναστασιάδου, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Business Unit Director.

Από το νέο της ρόλο, η Ειρήνη θα διατηρεί την ευθύνη του σχεδιασμού της επικοινωνιακής στρατηγικής για σημαντικούς πελάτες της V+O, καθώς και τη συνολική διαχείριση και εποπτεία των σχετικών λογαριασμών, με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη τους.

Η Ειρήνη Αναστασιάδου ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον κλάδο της Εταιρικής Επικοινωνίας αρχικά ως στέλεχος σε εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων. Στην πορεία της επαγγελματικής της εξέλιξης, ανέλαβε σημαντική θέση ευθύνης στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών, ως Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας και Επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της WIND Ελλάς.

Με εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο Εταιρικής Επικοινωνίας και με εξειδίκευση στην ανάπτυξη σχέσεων με τα Media, έχει σχεδιάσει προγράμματα επικοινωνίας για το λανσάρισμα προϊόντων και υπηρεσιών, καμπάνιες εταιρικής φήμης, δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, καθώς και εσωτερικής επικοινωνίας. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της διαχειρίστηκε σημαντικές επαγγελματικές προκλήσεις όπως συγχωνεύσεις και εξαγορές, αναδιαρθρώσεις χρεών, νομοθετικά και κανονιστικά ζητήματα.

Πριν ενταχθεί στην ομάδα της V+O διατέλεσε Ειδική Σύμβουλος του Υπουργού Χ. Θεοχάρη στον τομέα Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Υπουργείου Τουρισμού, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΤ. Η Ειρήνη Αναστασιάδου σπούδασε Επικοινωνία & ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στις Δημόσιες Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Stirling της Σκωτίας.

Η Τόνια Γκόγκου, Γενική Διευθύντρια της V+O Communication, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε την Ειρήνη στην οικογένεια της V+O, ένα πολύ έμπειρο και ικανό στέλεχος. Έχοντας παρακολουθήσει από κοντά την πορεία της Ειρήνης, είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία της, καθώς και η προσήλωση στην επίτευξη στρατηγικών στόχων, θα ενισχύσει περαιτέρω το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.»

Share.

Comments are closed.