Στρατηγική συνεργασία της Channel IT με την Smokescreen

0

Η Channel IT, εταιρεία διανομής προϊοντικών λύσεων πληροφοριακών συστημάτων, ανακοινώνει την έναρξη της στρατηγικής της συνεργασίας με την Smokescreen, για την παροχή λύσεων ασφάλειας cyber-deception, στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Μεσογείου.

Η αναγνωρισμένη από τον Gartner και το SC Magazine τεχνολογία της Smokescreen, επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που την υιοθετούν, να ανιχνεύουν έγκαιρα και να αντιμετωπίζουν δραστικά τις αναδυόμενες απειλές. Με βαθμολογία άνω του 70 στον δείκτη Net Promoter Score, η Smokescreen, αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία «παγκόσμιας κλάσης», στις λύσεις ασφάλειας που βασίζονται στην τεχνολογία cyber-deception. Το υψηλό επίπεδο προστασίας που παρέχει, την καθιστά κορυφαία επιλογή για ευάλωτους σε επιθέσεις οργανισμούς κι επιχειρήσεις, όπως χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εταιρείες ενέργειας, κατασκευαστικές εταιρείες κ.α.

«Στη σημερινή εποχή, όπου ο ψηφιακός μετασχηματισμός διαδραματίζεται με ραγδαίο ρυθμό, οι αναδυόμενες απειλές και οι εξελιγμένες επιθέσεις, αυξάνονται εκθετικά. Με δεδομένο ότι κάθε είδους επιχείρηση αποτελεί δυνητικό στόχο επιθέσεων, είναι πολύ σημαντικό να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις και να προλαμβάνουν κακόβουλες απόπειρες εναντίον τους. Η συνεργασία με την Smokescreen, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μια καινοτόμο και αναγνωρισμένη λύση ανίχνευσης απειλών στους συνεργάτες και τους πελάτες μας, συνεισφέροντας στην περαιτέρω προστασία των κρίσιμων υποδομών και δεδομένων τους», αναφέρει ο Χριστόφορος Χριστοφή, Διευθύνων Σύμβουλος της Channel IT.

Από την πλευρά του, ο Sahir Hidayatullah, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Smokescreen, δηλώνει: «Η λύση που παρέχουμε βασίζεται στην ενεργητική άμυνα, γεγονός που επιτρέπει στους χρήστες να επανασχεδιάσουν το SOC τους για την καλύτερη αντιμετώπιση δυνητικών απειλών. Μέσω της απλής κι εύχρηστης πλατφόρμας IllusionBLACK που έχουμε αναπτύξει, καθιστούμε τη λύση προσβάσιμη και ελκυστική σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Η συνεργασία μας με την Channel IT, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω διάθεση της λύσης μας στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ν.Α. Μεσόγειο. Σε συνδυασμό με την εμπειρία της Channel IT στη διανομή και υποστήριξη λύσεων στον τομέα της ασφάλειας, είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλουμε καταλυτικά στην κάλυψη των μεταβαλλόμενων αναγκών ασφάλειας των επιχειρήσεων».

Στο πλαίσιο της έναρξης της συνεργασίας με την Smokescreen, η Channel IT διοργανώνει την Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 11:00, ένα διαδικτυακό σεμινάριο προκειμένου να γνωστοποιήσει τις δυνατότητες της συγκεκριμένης λύσης σε συνεργάτεςπελάτες αλλά και σε κάθε διαχειριστή πληροφοριακών συστημάτων και υπεύθυνο ασφάλειας που επιθυμεί να γνωρίσει τα οφέλη της deception-technology λύσης της Smokescreen και να την ενσωματώσει στην επιχείρησή του.

Το σεμινάριο με τίτλο «Active Defense and Threat Detection with Deception Technology», θα πραγματοποιήσει ο Sahir Hidayatullah, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Smokescreen, μεταφέροντας στο κοινό εξειδικευμένη εμπειρία από τα 20 και πλέον έτη ενασχόλησης με την τεχνολογία cyber-deception, αλλά και βέλτιστες πρακτικές από υλοποιήσεις σε περισσότερες από 100 επιχειρήσεις παγκόσμια. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο. Για να εγγραφείτε δωρεάν, πατήστε  εδώ.

Share.

Comments are closed.