Πρόεδρος της Forthnet ο Νίκος Σταθόπουλος

0

Τον διορισμό προσωρινού διοικητικού συμβουλίου, έπειτα μετά από σχετική αίτηση του μετόχου πλειοψηφίας Newco United Group Hellas με τη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας στο αρμόδιο Πρωτοδικείο ανακοίνωσε χθες η Forthnet.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την αποχώρηση του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Πάνου Παπαδόπουλου την παραίτησή τους υπέβαλαν όλα τα μέλη του ΔΣ της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας, αφού ωστόσο επελέγη για μέλος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος ο Δημήτρης Τζελέπης.

Η χθεσινή ανακοίνωση αναφέρει ότι πρόεδρος του ΔΣ αναλαμβάνει ο Νίκος Σταθόπουλος διευθύνων σύμβουλος (Managing Partner) και προεδρεύων της Eπενδυτικής Eπιτροπής και της Eκτελεστικής Eπιτροπής της διεθνούς εταιρείας επενδυτικών κεφαλαίων με έδρα το Λονδίνο, BC Partners, η οποία ελέγχει την United Group, μητρική πλέον της Forthnet.

Αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο Δημήτριος Τζελέπης και μη εκτελεστικά μέλη οι Vladislav Ratajac, Απόστολος Γκουτζίνης και Dirk Gerkens.

Το παραπάνω ΔΣ, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, διενεργεί όλες τις επείγουσες διαχειριστικές πράξεις μέχρι την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία έχει ορισθεί για τις 11-12-2020.

Share.

Comments are closed.