Συνάντηση Πιερρακάκη με τη CEO Europe Cluster του ομίλου Vodafone

0

Με τη CEO Europe Cluster του Ομίλου Vodafone Serpil Timuray συναντήθηκε χθες το απόγευμα ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Αντώνης Τζωρτζακάκης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας Χάρης Μπρουμίδης, ο διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Κωνσταντίνος Χαμπίδης και η Διευθύντρια Νομικών, Κανονιστικών Θεμάτων και Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone Ελλάδας Μαρία Σκάγκου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση ο υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Ομίλου σχετικά με τις διατάξεις του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης που περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου «Επενδύω στην Ελλάδα». Στο επίκεντρο βρέθηκε το νέο θεσμικό πλαίσιο για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που εστιάζει στην προσέλκυση επενδύσεων και την είσοδο της Ελλάδας στην νέα ψηφιακή εποχή.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας διαβεβαίωσαν για τη στήριξη του Ομίλου στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης και ενημέρωσαν τον υπουργό σχετικά με την πρόθεση της επένδυσης του Ομίλου σε δίκτυα νέας γενιάς και σε δίκτυα 5G. Περαιτέρω, συζητήθηκαν τα εν εξελίξει επενδυτικά σχέδια του Ομίλου στην Ελλάδα, συνολικού ύψους 500.000.000 ευρώ έως το τέλος του 2020.

Share.

Comments are closed.