Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 28 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις

Σημαντικές πιστοποιήσεις για τις Siemens & Siemens Mobility

28/03/2019Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης3 Mins Read Επιχειρήσεις

Η Siemens και η Siemens Mobility πιστοποιήθηκαν με τη νέα έκδοση του διεθνούς προτύπου ISO 14001: 2015 που αφορά σε Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, από τον ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA Hellas. Ακολουθώντας μια απαιτητική και άκρως επιτυχημένη διαδικασία πιστοποίησης, οι εταιρείες ικανοποίησαν πλήρως τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις, εφαρμόζοντας αποτελεσματικές δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, η Siemens Mobility A.E. πιστοποιήθηκε και με το Διεθνές Πρότυπο ISO 39001:2012 που αφορά στην Οδική Ασφάλεια όλων των ενδιαφερόμενων μελών της.

Τα αναγνωρισμένα πρότυπα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 και Διαχείρισης της Οδικής Ασφάλειας ISO 39001 δίνουν τη δυνατότητα ενσωμάτωσης των εν λόγω συστημάτων στον συνολικότερο στρατηγικό σχεδιασμό των δυο εταιρειών, απαιτούν και εξασφαλίζουν αυξημένη εστίαση στον εντοπισμό και στη διαχείριση των κινδύνων και των ευκαιριών, ενώ δίνουν βαρύτητα στον προσδιορισμό συγκεκριμένων βελτιώσεων για την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και των όποιων ενδεχόμενων επιπτώσεων στην Οδική Ασφάλεια (για την περίπτωση της Siemens Mobility A.E.), τόσο του ίδιου του οργανισμού, αλλά και όσων εμπλέκονται στην αλυσίδα αξίας των υπηρεσιών του.

Τα πρότυπα αυτό βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τις αρχές των εταιρειών παγκοσμίως, και ουσιαστικά αποτελούν απόδειξη ότι οι καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες τους εστιάζουν αποκλειστικά στο όφελος που μπορούν να επιφέρουν στην κοινωνία και τον πλανήτη.

«Η πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 έχει ιδιαίτερη σημασία για την εταιρεία μας. Εκτός από το ότι αναγνωρίζει ότι διαχειριζόμαστε τα περιβαλλοντικά θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητές μας, με τις πλέον ενδεδειγμένες μεθόδους, ανταποκρινόμενοι πλήρως στις εθνικές, νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις, αλλά και στις τοπικές ανάγκες και στην εταιρική πολιτική μας, το σημαντικότερο είναι ότι αποτελεί απόδειξη της προσήλωσης της εταιρείας και των ανθρώπων της στη διαρκή βελτίωση των περιβαλλοντικών μας επιδόσεων. Για παράδειγμα, στην Ελλάδα είμαστε επικεντρωμένοι – μεταξύ άλλων – στο να μειώσουμε τις εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα του εταιρικού στόλου μας στα 95g/km. Είναι μια σημαντική μείωση συγκριτικά με το παρελθόν, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι το 2015 ήταν 148g/km. Αυτό το θεωρούμε ως σημαντική συμβολή στην κοινωνία, που αναδεικνύει τη δέσμευσή μας για τις επόμενες γενιές να βελτιώσουμε το φυσικό περιβάλλον και να διασφαλίσουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη των κοινωνιών μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Α.Ε. Johann Goettler.

«Ο τρόπος λειτουργίας και η τεχνολογία αιχμής πάνω στην οποία βασίζει τα προϊόντα της η Siemens Mobility A.E. όχι μόνο ακολουθούν αλλά βασίζονται στην αρχή της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και της φιλικής προς το περιβάλλον μεταφοράς προσώπων και αγαθών, παρέχοντας προηγμένες λύσεις για υγιείς, ασφαλείς και βιώσιμες πόλεις. Οι δυο πιστοποιήσεις για τη Siemens Mobility Α.Ε. αποδεικνύουν τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας για ακόμη περισσότερες καινοτόμες λύσεις προς αυτήν την κατεύθυνση»,  δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Mobility Α.Ε., Χρήστος Γεωργίου.

Ο CEO της TÜV AUSTRIA Hellas, Ιωάννης Καλλιάς, αναφέρει σχετικά: «Στην  TÜV AUSTRIA Hellas νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά για τη συνεργασία μας με τη Siemens Α.Ε. και τη Siemens Mobility A.E., για τις πιστοποιήσεις των εταιρειών με τη νέα έκδοση του διεθνούς προτύπου ISO 14001:2015, και επιπλέον με το Διεθνές Πρότυπο ISO 39001:2012 για τη Siemens Mobility A.E.. Ως μια εταιρεία που τοποθετεί στο επίκεντρο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, υπογράφουμε με υπευθυνότητα την τήρηση των αρχών και των απαιτήσεων των ακολουθούμενων  από εκείνους συστημάτων διαχείρισης, ώστε να συμβάλλουμε στην δυναμική εξέλιξη των υπηρεσιών τους».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Siemens siemens mobility tuv austria
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Uni Systems: διεθνής επέκταση, άμυνα και AI στο επίκεντρο της στρατηγικής

Το χαμένο στρατηγικό πλεονέκτημα του 50% – Ανώτατη ηγεσία χωρίς γυναίκες

Η Amazon και η Anthropic ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Real Consulting: σημαντική αύξηση οικονομικών μεγεθών το 2025

Η Wolt και η Dott ενώνουν δυνάμεις και φέρνουν τη μικροκινητικότητα στο Wolt+

Η ελληνική ομάδα στην κορυφή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού Skills Upload Jr του Ιδρύματος Vodafone

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Πρωτομαγιά 2026: Πού ταξιδεύουν οι Έλληνες – Οι προορισμοί που εκτοξεύονται
  • Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση επενδύει στη Sporos Μeals την ελληνική εταιρεία παιδικών σνακ
  • Volton και Orizon: Η νέα πραγματικότητα του customer journey στην εποχή του AI
  • Κοινωνία της Πληροφορίας: Παρέδωσε το αναβαθμισμένο Πληροφοριακό Σύστημα ENGAGE στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης
  • ΕΚΚΟΜΕΔ – Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου: Υπογραφή Σύμβασης για την προετοιμασία των European Film Awards 2027
  • ΣΕΒ: Ελλάδα και Γαλλία ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία
  • ΤÜV NORD: Νέο Καινοτόμο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης με Πιστοποίηση στην Ασφάλεια Τροφίμων
RSS itsecuritypro.gr
  • Uni Systems: Στρατηγική με προτεραιότητα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο της ανάπτυξης
  • AI Agents: Θα αντέξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις την επόμενη κυβερνοεπίθεση;
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η Orthology ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Nagomi Security
  • Rittal Greece & Eplan Hellas παρουσιάζουν τα μηνιαία Open Tech Day
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.