Νέα σενάρια χρήσης στον τομέα του Τηλεπικοινωνιακού Λογισμικού και υλοποίησης της πλατφόρμας Υπηρεσιών Virtualized Wi-Fi, που επιτρέπουν στους Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους να διαμοιράζονται φυσικούς δικτυακούς πόρους και σημεία πρόσβασης σαν να ήταν ο καθένας από αυτούς ο μοναδικός κάτοχος, παρουσίασε στο MWC19 η Intracom Telecom.

Η πλατφόρμα έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει ποικίλες επιχειρηματικές εφαρμογές, όπως την περιαγωγή σε δίκτυα Wi-Fi (Wi-Fi Roaming), καθώς και την αξιοποίηση Wi-Fi υποδομών για εφαρμογές Έξυπνων Πόλεων. Όλα αυτά μπορούν και προσφέρονται με ασφάλεια είτε μέσω τοπικής εγκατάστασης είτε σαν cloud εφαρμογές, στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών Platform-as-a-Service.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία βγήκε πρόσφτα live στην Ισπανία, για λογαριασμό μιας ομάδας μικρότερων operators. Η επιλογή της Ισπανίας για το λανσάρισμα της συγκεκριμένης υπηρεσίας δεν ήταν τυχαία, καθώς εκτός του ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη αγορά, κατά το τελευταίο τρίμηνο του περασμένου έτους, η Intracom Telecom ανακοίνωσε την έναρξη των δραστηριοτήτων θυγατρικής της εταιρείας στη χώρα.

Με έδρα τη Μαδρίτη, υποστηρίζει πλέον τις ανάγκες των πελατών τη Ιβηρικής και τους προετοιμάζει για την εποχή του 5G και του ψηφιακού μετασχηματισμού, προωθώντας παράλληλα τις λύσεις του Ομίλου Intracom Telecom στους τομείς της Ασύρματης Πρόσβασης και Μετάδοσης, Τηλεπικοινωνιακού Λογισμικού, IoT και “Έξυπνων Πόλεων”.

Η παρουσίαση των υπηρεσιών Virtualized Wi-Fi πραγματοποιήθηκε από τον Σωτήρη Μπίθα, Διευθυντή Marketing του Τομέα Τηλεπικοινωνιακού Λογισμικού της Intracom Telecom


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.