Διευρυμένες λύσεις για Smart Cities από την Intracom Telecom

0

Πληρέστερο από κάθε άλλη φορά είναι το χαρτοφυλάκιο των λύσεων για τις έξυπνες πόλεις που παρουσιάζει στο MWC19, η Intracom Telecom.

Στις παραδοσιακές υπηρεσίες που παρέχονται μέσα από την IοT πλατφόρμα κεντρικής διαχείρισης και ελέγχου της Intracom Telecom, όπως ο έξυπνος φωτισμός, η διαχείριση απορριμμάτων, ο έλεγχος κυκλοφορίας και ήχου, η έξυπνη στάθμευση, και οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας, έρχονται να προστεθούν νέες εφαρμογές για την φυσική ασφάλεια, όπως η πυρανίχνευση.

Μέσα από ένα μεγαλύτερο φάσμα αισθητήρων, η διαχείριση της «έξυπνης και ασφαλούς πόλης» περνά σε ολιστικό επίπεδο, επιτρέποντας τον καλύτερο έλεγχο των πόρων και συμβάλλοντας στην ελαχιστοποίηση των λειτουργικών εξόδων της. Παράλληλα, βελτιώνεται η ποιότητα της ζωής των κατοίκων με την ανάπτυξη του αισθήματος της ασφάλειας.

Η παρουσίαση των προϊόντων Smart City Services & IoT Enablement στην κάμερα του InfoCom, πραγματοποιήθηκε από τον Θανάση Πατσάκα, Head of Sales & Business Development Services Business Division της Intracom Telecom.

Share.

Comments are closed.