Δωρεάν Οδηγός για αποτελεσματικές Χριστουγεννιάτικες SMS Καμπάνιες από τη Yuboto

0

Στην έναρξη της Χριστουγεννιάτικης εμπορικής περιόδου, η Yuboto ετοίμασε ένα δωρεάν, έξυπνο και περιεκτικό εγχειρίδιο για αποτελεσματικές Χριστουγεννιάτικες SMS καμπάνιες.

Τι πρέπει να περιέχει ένα μήνυμα για να προσελκύσετε τους πελάτες στο κατάστημά σας; Ποιες είναι οι ιδανικές ώρες αποστολής ενός εμπορικού μηνύματος; Πώς συντάσσεται ένα μήνυμα για να δημιουργήσει μία εξαιρετική εμπειρία; Πώς μέσα σε μόνο 160 χαρακτήρες μπορούμε να ενημερώσουμε για δεκάδες προσφορές και προϊόντα;

Μέσα από best practices, δοκιμασμένες μεθόδους αλλά και υποδείγματα επιτυχημένων SMS μηνυμάτων η Yuboto μοιράζεται για μία ακόμη φορά μοναδικές γνώσεις και χρήσιμα mobile marketing insights, εστιασμένα ειδικά στην περίοδο των Χριστουγέννων, που θα απογειώσουν τις πωλήσεις κάθε επιχείρησης. Ακόμα, μέσα στον οδηγό περιλαμβάνονται 2 SUPER XMAS SMS Προσφορές. Η 1η Προσφορά χαρίζει 40% Extra μηνύματα με την αγορά οποιασδήποτε ποσότητας SMS χωρίς ελάχιστο όριο. Και η 2η, είναι η Μεγαλύτερη SMS Προσφορά του 2019, καθώς δίνει την ευκαιρία σε κάθε επιχείρηση να αποκτήσει όλα τα SMS που θα χρειαστεί για το νέο έτος, σε εξωφρενικά χαμηλή τιμή!

Kατεβάστε εντελώς δωρεάν τον “Οδηγό για αποτελεσματικές Χριστουγεννιάτικες SMS Καμπάνιες” εδώ: http://bit.ly/2CiqcjJ

Ο οδηγός διατίθεται δωρεάν και η απόκτησή του δεν  προϋποθέτει την αγορά των υπηρεσιών της Yuboto.

Share.

Comments are closed.