Η Vodafone εγκαινιάζει δυο νέα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

0

H Vodafone εγκαινίασε δυο νέα κεντρικά καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που θα αποτελέσουν μοναδικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά μια ξεχωριστή εμπειρία τεχνολογίας και εξυπηρέτησης και να γνωρίσουν από κοντά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας τεχνολογίας που προσφέρει η Vodafone.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους υψηλής αισθητικής, στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, οι πελάτες της Vodafone μπορούν να γνωρίσουν από κοντά και να ενημερωθούν για όλα όσα αφορούν στην επικοινωνία τους. Μέσα από διακριτά και ξεχωριστά σημεία εξυπηρέτησης των καταστημάτων όπως υπηρεσίες για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία, συσκευές, αξεσουάρ, λειτουργικά συστήματα, αλλά και service συσκευών, μπορούν να απολαύσουν μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης. Παράλληλα, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη νέα πλατφόρμα Vodafone TV και να ανακαλύψουν το συναρπαστικό της περιεχόμενο, αλλά και να περιηγηθούν στις απεριόριστες δυνατότητες θέασης.

O Άρης Γεωργόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας δήλωσε: «Στη Vodafone επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες με οπτικές ίνες μέχρι το σπίτι, επενδύουμε σε νέες υπηρεσίες και προϊόντα τα οποία μπορούν να αλλάξουν και να κάνουν την ζωή του πελάτη πιο συναρπαστική, αλλά πάνω από όλα επενδύουμε στην εμπειρία του πελάτη μας».

Επιπλέον, ο Αλμπέρτος Μπουρλάς, Διευθυντής Λιανικών Πωλήσεων της Vodafone Ελλάδας, τόνισε: «Επενδύουμε στην αλυσίδα καταστημάτων Vodafone, επιλέγοντας καλυτέρα σημεία και αναβαθμίζοντας την εμπειρία σε αυτά. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του καταναλωτή και φέρνουμε τις νέες τεχνολογίες στην καθημερινότητα του».

Τα νέα καταστήματα βρίσκονται στην οδό Σταδίου 9 στη Αθήνα και στην οδό Τσιμισκή 76 στην Θεσσαλονίκη και υποδέχονται την νέα εποχή στην εξυπηρέτηση του πελάτη, με την ομάδα Ready της Vodafone, η οποία ενισχύεται και υποστηρίζει τους καταναλωτές, όπου και αν αυτοί βρίσκονται και όποτε το χρειαστούν.

Share.

Comments are closed.