Δυναμική συμμετοχή της Space Hellas στην 83η ΔΕΘ

0

Με εξειδικευμένες παρουσιάσεις για τεχνολογίες Cloud και Cyber Security συμμετέχει η Space Hellas στην 83η ΔΕΘ.

Στο περίπτερο της Cisco, ο Σωτήρης Καραγιάννης, Head of Technology Innovation, με την ομιλία «Cyber Security: Combatting Fraud and Monitoring Risk using hybrid cloud Cisco-Intel Data Center technologies» θα παρουσιάσει τις λύσεις της Web-IQ, εταιρεία του ομίλου Space Hellas, στο πλαίσιο των Cisco Ecosystem Partner Solutions. Η παρουσίαση θα διεξαχθεί Πέμπτη 13/9 στις 18.00 και Σάββατο 15/9 στις 18.00.

Στο περίπτερο της Μicrosoft, ο Σωκράτης Κωστίκογλου Director IT, Applications και R&D της Space Hellas, θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση «Empowering your cloud transformation journey: azure solutions & practices», στις 13/9 ώρα 20.00 & 14/9 στις 18.00.

Στην ημερίδα του Ελληνο-Aμερικανικού Επιμελητηρίου με θέμα «Cyber Security & Data Protection», ο Σωτήρης Καραγιάννης Head of Technology Innovation Space Hellas, θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο, «Uncovering the blind spots of future digital risks». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της ΔΕΘ στις 12/9, 14.00-18.00, στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης, Αίθουσα Ολυμπιάς.

Share.

Comments are closed.