Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

Agile Greece Summit 2018: Δημιουργώντας ομάδες που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο!

0

Το Agile Greece Summit (AGRS) 2018 θα ανοίξει τις πόρτες του και πάλι, αυτή τη φορά σε ένα διήμερο συνέδριο, την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 στην Αθήνα για μια μοναδική εκδήλωση με θέμα το Agility. Το AGRS, διοργανώνεται για τρίτη χρονιά και έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια για Agile στην Ευρώπη αναμένοντας να φιλοξενήσει περισσότερους από 500 συμμετέχοντες από 20 χώρες.

Φέτος, το AGRS 2018 θα έχει ως keynote speakers την Linda Rising, τον καθηγητή Dave Snowden, την Portia Tung και τον Michael Feathers. Μαζί τους θα παραβρίσκονται εκπληκτικοί ομιλητές και εταιρείες παγκόσμιας κλάσης όπως Spotify, η Atlassian, η  Ericsson ή Mango, η Amazon Web Services ή Zalando,, όπως  και κορυφαίοι agile coaches, οργανωμένοι σε δύο παράλληλες σειρές ομιλιών κάθε μέρα.

Τα εισιτήρια για το συνέδριο είναι εξαιρετικά χαμηλά (220€ και για τις 2 ημέρες ή 150€ για μία μέρα  συμπεριλαμβανομένου μεσημεριανού γεύματος) και καλύπτουν κυρίως το κόστος του συνεδρίου, εκπτώσεις διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας κατά την αγορά εισιτηρίων. Επιπλέον, για όσους επιθυμούν θα διατίθενται workshops πριν και μετά την ημέρα του συνεδρίου από τους agile coaches και σε πολύ λογικές τιμές. Περισσότερα για τα AGRS 2018 και τα προηγούμενα events AGRS μπορείτε να βρείτε στο (http://agilesummit.gr/).

Λίγα λόγια γενικά για το συνέδριο: το AGRS είναι μια διεθνής εκδήλωση συνεδριακού χαρακτήρα που συγκεντρώνει παγκοσμίου επιπέδου ειδικούς από το χώρο των Agile πρακτικών. Το AGRS διοργανώνεται από την Ελληνική Agile κοινότητα (http://agilegreece.org), μια μη κερδοσκοπική κοινότητα με περισσότερα από 1600+ μέλη, η οποία βασίζεται κυρίως στην εθελοντική εργασία και έχει ως κύριο στόχο να βοηθήσει άτομα, ομάδες, κοινότητες και οργανώσεις να μάθουν και να εξασκήσουν τις Agile πρακτικές.

Το AGRS 2018 αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους συμμετέχοντες, από έμπειρους έως και νεοεισερχόμενους, να “Εξερευνήσουν το agile: από το μανιφέστο μέχρι σήμερα” σε ένα μονοήμερο συνέδριο στην καρδιά της Αθήνας.

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε ως χορηγοί του AGRS 2018 επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στο: sponsors@agilesummit.gr, ενώ για όλες τις άλλες πληροφορίες μπορείτε και ερωτήσεις απευθυνθείτε στο: hello@agilesummit.gr

Share.

Comments are closed.