Με το βραβείο Εξωστρέφειας τιμήθηκε η Generation Y International e-Business Experts στα e-BIZZ AWARDS 2018, που απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του 7ου e-Business and Social Media World Conference, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 στο Wydham Grand Athens!

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης γιορτής του ψηφιακού επιχειρείν και της digital επικοινωνίας, η Generation Y διακρίθηκε για ακόμα μία φορά για τις υψηλές της επιδόσεις, αυτή τη φορά στον τομέα της εξαγωγικής δραστηριότητας και της διεθνούς ανάπτυξης.

Με δυναμική παρουσία σε 24 χώρες διεθνώς και αξιοποιώντας τη 18ετή εμπειρία και την ηγετική της θέση στον χώρο του eBusiness και Digital Transformation στην ελληνική και διεθνή αγορά, η Generation Y συνεχίζει σταθερά να ενισχύει τον εξαγωγικό της προσανατολισμό.

H επιτυχημένη υλοποίηση σημαντικών διεθνών projects την έχουν εφοδιάσει με το απαραίτητο multicultural mindset, για να μπορεί να εντοπίζει, να καταγράφει και να αναλύει τη διαφορετική παλέτα αναγκών της κάθε αγοράς, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και λύσεις .

Η εταιρεία, ήδη από το 2004, με την πρώτη εξαγωγή της στη Μεγάλη Βρετανία, συνεχίζει να παρουσιάζει μερικά πραγματικά απαιτητικά και την ίδια στιγμή απόλυτα επιτυχημένα case studies παγκοσμίως, αποδεικνύοντας την αναπτυξιακή δυναμική του ελληνικού κλάδου παροχής υπηρεσιών e-business.

Αναφερόμενη στη σημαντική αυτή διάκριση της Generation Y, στα e-BIZZ AWARDS 2018, η Εμπορική Διευθύντρια της Generation Y, κ. Νανά Ιωακειμίδου, εξέφρασε τη μεγάλη της ικανοποίηση, τονίζοντας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η εντεινόμενη εξωστρέφειά μας και η επαγγελματική προσέγγιση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και αναγκών κάθε νέας αγοράς στην οποία επεκτεινόμαστε, έχει αποφέρει ‘’καρπούς’’. Θεωρώ πως η σημαντική αυτή βράβευση είναι το ιδανικό επισφράγισμα της αποτελεσματικής μας εξαγωγικής δραστηριότητας και ότι θα αποτελέσει ακόμα ένα εφαλτήριο για να συνεχίσουμε να καινοτομούμε, να εξάγουμε τεχνογνωσία και να προβάλλουμε εκτός συνόρων τον εγχώριο κλάδο υπηρεσιών ηλεκτρονικού επιχειρείν».


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Comments are closed.