Στη Φρανκφούρτη θα βρίσκονται τα στελέχη της Yuboto στις 18 & 19 Απριλίου 2018, προκειμένου να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο συνέδριο Messaging που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Steigenberger Frankfurter Hof στο κέντρο της πόλης.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η δημιουργία και η αξιοποίηση των υποδομών του messaging της επόμενης ημέρας με βασικό γνώμονα την έλευση όλων των νέων υπηρεσιών messaging όπως το SMS V2 / Viber / RSC / WhatsApp / URLIT / Telegram κ.λπ.

Η διοργανώτρια εταιρεία έχει αναθέσει στη Yuboto τόσο την εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου το περιεχόμενο της οποίας θα αποτελέσει και τον βασικό γνώμονα των εργασιών και panels των δύο ημερών, όσο και τον ρόλο του συντονιστή στο panel εργασιών της δεύτερης ημέρας.

O Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto, δήλωσε σχετικά με το Carrier Community SMS Messaging Summit:

Μέσα σε διάστημα σχεδόν 3 ετών, η Yuboto έχει καταφέρει να αποτελεί για το διεθνές περιβάλλον του Messaging την εταιρεία με την μεγαλύτερη και εγκυρότερη τεχνογνωσία που αφορά στο retailB2B Messaging. Για εμάς, η ανάθεση της εναρκτήριας ομιλίας, το θέμα της οποίας αφορά στις “Ευκαιρίες και τις Προκλήσεις του σύγχρονου Messaging”, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά. Επίσης, ο ρόλος της Yuboto ως συντονιστή στη συζήτηση που αφορά στο panel με θέμα The real needs of nowadays retail messaging τη δεύτερη ημέρα, αποτελεί επίσης ένα σημαντικό γεγονός που μας επιφορτίζει με ευθύνη. Είμαστε πολύ υπερήφανοι να “εισπράττουμε” από την διεθνή αγορά την αναγνώριση ότι η Yuboto εκτός από μία εταιρεία τεχνολογικής καινοτομίας με τους υψηλότερους δείκτες στην εξυπηρέτηση πελατών, αποτελεί και την πλέον “αξιόπιστη πηγή” για το status quoτου σημερινού Retail – Β2Β Messaging”.

Στο συνέδριο συμμετέχουν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις messaging της διεθνούς αγοράς, καθώς επίσης και πλήθος τηλεπικοινωνιακών παρόχων όπως: Vodafone, Orange, Telefonica, Twilio, Turk Telecom, OTE Globe, Horisen, BICS κ.ά.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply