Παρασκευή, 9 Ιουνίου

Η ZOPO επίσημα στην Ελλάδα

0

H Zopo Future Technology Co, LTD είναι κατασκευάστρια εταιρεία, η οποία έπειτα από μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στον χώρο των ηλεκτρονικών συσκευών, το 2008 αποφάσισε να επεκταθεί και στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, συνεργαζόμενη με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, αναλαμβάνοντας την παραγωγή εξ ολοκλήρου ή και μέρη κινητών τηλεφώνων. Το 2012 η ZOPO παρουσιάζει το πρώτο της smartphone, και στο εξής ασχολείται συστηματικά με την κατασκευή smartphones δίνοντας μεγάλη σημασία στην ποιότητα, την αξιοπιστία αλλά και στην υγεία, εστιάζοντας στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα ακτινοβολίας των συσκευών της (SAR – Specific absorption rate – Ρυθμός Ειδικής Απορρόφησης).

voltetel-zopo

Όραμα της Zopo είναι η κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου. Γι’ αυτό το 2018 έχει προγραμματίσει το λανσάρισμα της νέας σειράς Zopo Kids (προϊόντων τεχνολογίας για παιδιά) αλλά και της Zopo Sports (προϊόντων accessories και wearables).

Η Volteel Communications έχοντας ως στόχο την διάθεση ποιοτικών προϊόντων στην ελληνική αγορά, αποτελεί πλέον τον αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων ZOPO στην Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι λοιπόν σε θέση να παρέχει μέσω του δικτύου συνεργατών της, τελευταίας τεχνολογίας smartphones, με 2 χρόνια εγγύηση σε όσα η ίδια προμηθεύει (έκδοση VGR), accessories όπως θήκες και hands free αλλά και ολοκληρωμένη υποστήριξη service.

Επιλεγμένα μοντέλα της εταιρείας ZOPO θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Cyta Ελλάδος.

Website : www.zopo-hellas.gr

Facebook: www.facebook.com/zopohellasofficial

Share.

Leave A Reply