Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Δευτέρα, 20 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Στρατηγική

Νέα εξαγορά της Entersoft στον τομέα Customer Experience και Loyalty

25/10/2024infocomBy infocom2 Mins Read Στρατηγική

Η Entersoft, κορυφαία εταιρεία λογισμικού για επιχειρήσεις, ανακοινώνει την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών (60%) στην INTELIQUA, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο του Customer Experience και Loyalty για τους κλάδους Λιανικής, Υπηρεσιών, Ενέργειας κ.α. Η συμφωνία αυτή ενισχύει την παρουσία της Entersoft στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα των ψηφιακών λύσεων και της εμπειρίας πελατών (CustomerExperience- CX).

Η INTELIQUA έχει καθιερωθεί ως ηγέτιδα στον τομέα των πλατφορμών εμπειρίας πελατών, με το Eliqua.CX, μια πρωτοποριακή πλατφόρμα που ενισχύει την αφοσίωση (Loyalty) των πελατών και οδηγεί στην αύξηση των εσόδων μέσω της αξιοποίησης δεδομένων και τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης. Η Entersoftκαι η INTELIQUA, με την καινοτόμα πλατφόρμα της για την εμπειρία πελατών, συνδυάζουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία που καλύπτει τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Για το τρέχον έτος η INTELIQUAαναμένεται να παρουσιάσει έσοδα της τάξης των 2,8 εκατομμυρίων ευρώ και EBITDA0,4 εκ ευρώ. Στο πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνονται γνωστές αλυσίδες λιανικής όπως οι Marks & Spencer, Notos, HollandBarrett, HolmesPlace, FunkyBuddha, Intersport, GaleriedeBeaute, Γαλακτοπωλεία Στάμου κλπ.

Ο κ. Αντώνης Κοτζαμανίδης, CEO της Entersoft, δήλωσε:

«Με χαρά καλωσορίζουμε την INTELIQUA στον Όμιλο της Entersoft. Με αυτήν την εξαγορά, ενισχύουμε τη στρατηγική μας στον τομέα της ψηφιακής καινοτομίας και της εμπειρίας πελατών, αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνολογία της INTELIQUA. Η συνέργεια των δύο εταιρειών θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε ακόμη πιο εξελιγμένες λύσεις στους πελάτες μας, βοηθώντας τους να καινοτομήσουν και να ενισχύσουν την αφοσίωση (Loyalty) των πελατών τους.»

Ο κ. Ευάγγελος Καραλής, CEO της INTELIQUAδήλωσε:

«Αυτή η στρατηγική συνεργασία με την Entersoft αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την INTELIQUA. Η κοινή μας πορεία θα μας επιτρέψει να επιταχύνουμε την ανάπτυξή μας και να επεκτείνουμε τις λύσεις μας σε νέες αγορές. Με τη στήριξη της Entersoft, παραμένουμε αφοσιωμένοι στη δημιουργία πρωτοποριακών λύσεων που ενισχύουν την εμπειρία πελατών και αυξάνουν την αφοσίωση (Loyalty) τους.»

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Entersoft INTELIQUA
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Τράπεζα Πειραιώς ανανεώνει τη συνεργασία της με το YΠΕΘΑ

Στρατηγική επέκταση της Austriacard Holdings στη Μέση Ανατολή

Συνεργασία του efood με τα καταστήματα Πλαίσιο

Η Profile Software εξαγοράζει την Contemi Solutions στο Ηνωμένο Βασίλειο

H Active Computer Systems και η Samsung ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους

Viber & Happydemics: από τις προβολές στον πραγματικό αντίκτυπο της διαφήμισης

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Τ. Θεοδωρικάκος: Τρία νέα αναπτυξιακά καθεστώτα για μεταποίηση, επενδύσεις και παραμεθόριες περιοχές
  • The Media Business Game: Ποδοσφαιρικό streaming και νέες περιφερειακές άδειες
  • Infocom Today #164: Η ΤΝ ανατρέπει τις ισορροπίες και φέρνει νέα δεδομένα!
  • ΑΑΔΕ: Υποβλήθηκαν αυτοματοποιημένα οι προεκκαθαρισμένες δηλώσεις για 1 εκ. φυσικά πρόσωπα
  • Webinars από την ΕΛΜΗSYSTEMS για την Hλεκτρονική Tιμολόγιση και την Αγορά της Λιανικής
  • Lidl Ελλάς: Ενισχύει το Make-A-Wish με 120.000€ μέσω της πασχαλινής της ενέργειας
  • Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΡΑΑΕΥ: Αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διαχείριση των υδάτων
RSS itsecuritypro.gr
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
  • Η ESET παρουσιάζει λύσεις προστασίας για Cloud Workload και βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης για τους πελάτες του ESET PROTECT
  • Νέα υπηρεσία κυβερνοασφάλειας από την COSMOTE TELEKOM
  • Πάνω από 1 εκατ. τραπεζικοί λογαριασμοί παραβιάστηκαν το 2025 – στο στόχαστρο τα διαπιστευτήρια χρηστών
  • Κυβερνοαπειλές Μάρτιο 2026: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει 1.390 επιθέσεις ανά εβδομάδα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.