Η Intracom Telecom μετατρέπει τις “έξυπνες πόλεις” σε… εξυπνότερες! (MWC 2018)

0

Με ένα εξαιρετικά διευρυμένο portfolio end-to-end λύσεων που παρουσιάστηκε στο MWC 2018, η Intracom Telecom κάνει ευκολότερη τη διασύνδεση των πόλεων.

INTRACOM_MWC

Λειτουργίες όπως έξυπνος φωτισμός, διαχείριση απορριμμάτων, έλεγχος κυκλοφορίας και ήχου, έξυπνη στάθμευση, και υπηρεσίες συνδεσιμότητας, ενσωματώνονται στην IοT πλατφόρμα κεντρικής διαχείρισης και ελέγχου της εταιρείας. Έτσι, η οργάνωση πολλαπλών υπηρεσιών της “έξυπνης πόλης” γίνεται πιο αποτελεσματική, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των λειτουργικών εξόδων της πόλης, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων για τους δήμους και τις κοινότητες.

Παρουσιάστηκε επίσης η πλατφόρμα για υπηρεσίες Virtualized WiFi που επιτρέπει σε παρόχους καθώς και δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς να ενοποιούν, να μοιράζονται και να αξιοποιούν αποδοτικά φυσικούς πόρους WiFi, ενώ άκρως ενδιαφέρουσα και χρηστική ήταν η πλατφόρμα Big Data Analytics της εταιρείας η οποία προσφέρει αποτελεσματική αξιοποίηση των δεδομένων που έχουν στη διάθεσή τους οι τηλεπικοινωνιακοί παροχοι.

Share.

Leave A Reply