Παρασκευή, 9 Ιουνίου

ZTE: Προσεγγίζοντας με ωριμότητα την εμπορική εφαρμογή του 5G

0

Με την Κίνα να προελαύνει στο δρόμο για την εμπορική εφαρμογή δικτύου 5ης γενιάς, είναι λογικό κι επόμενο και για τη ZTE, να ρίχνει σε αυτόν τον τομέα το μεγαλύτερο βάρος της παρουσίας της στο MWC 2018.

ZTE05095

Έτσι, το 5G, το οικοσύστημα του IoT, οι «έξυπνες πόλεις», οι cloud εφαρμογές, οι τερματικές συσκευές και η αυτόνομη οδήγηση, δεσπόζουν στο εσωτερικό του κλασσικού γωνιακού booth του hall 3. Λύσεις και προϊόντα που παρουσιάζουν μεγάλη ωριμότητα κι ενισχύουν περαιτέρω τη θέση της εταιρείας στις 5G καινοτομίες.

Έχοντας δεσμευτεί για την έγκαιρη εμπορευματοποίηση τεχνολογιών 5G, από τις αρχές του 2017 κιόλας, η ZTE κυκλοφόρησε πλήρες φάσμα προ-5G λύσεων τόσο για ζώνες υψηλών όσο και για χαμηλών συχνοτήτων. Πλέον, σχεδιάζει να αναπτύξει εμπορικά βιώσιμες λύσεις προ-5G έως τα τέλη του 2018 και είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για να βοηθήσει τους παρόχους να αναπτύξουν δίκτυα 5G.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Qualcomm και η China Mobile σε συνεργασία με τη ZTE, έχουν προγραμματιστεί να παρουσιάσουν από κοινού το πρώτο παγκόσμιο σύστημα δοκιμών δεδομένων διαλειτουργικότητας (IoDT) 5G (3.5 GHz) με σύνδεση δεδομένων που βασίζεται σε 3GPP.

Η ZTE παρουσιάζει επίσης λύσεις υβριδικής δικτύωσης 4G και 5G και προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν τους operators να ενσωματώσουν γρήγορα και να αναπτύξουν λύσεις 5G στην υπάρχουσα υποδομή δικτύου 4G.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία διαθέτει κάθε χρόνο το 15-20% των εσόδων της σε R&D.

Share.

Leave A Reply