GRECA: επαγγελματίες του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στήριξαν το διήμερο δραστηριοτήτων

0

Δεκάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις της τοπικής επιχειρηματικότητας του Ηρακλείου Κρήτης υποστήριξαν με την ενεργή συμμετοχή και παρουσία τους το διήμερο δραστηριοτήτων για το ηλεκτρονικό εμπόριο που διοργάνωσαν ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Ε.Σ.Η.Ε. (GReek ECommerce Association – GR.EC.A.), το Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης και ο συνεργατικός χώρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης HUB to Business – H2B.

Στόχος των δραστηριοτήτων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 20 & 21 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο, ήταν η ενημέρωση & εκπαίδευση επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρει ο κλάδος του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Σε αυτό το διήμερο οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία α) να παρακολουθήσουν τόσο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα –συνολικής διάρκειας 16 ωρών- με κεντρικό θέμα την εισαγωγή σε θεμελιώδεις γνώσεις για το ηλεκτρονικό εμπόριο όσο και την ενημερωτική εσπερίδα για τις ευκαιρίες που προσφέρει ο κλάδος στις τοπικές επιχειρήσεις και β) να δικτυωθούν με επαγγελματίες του χώρου και να συνάψουν επιχειρηματικές σχέσεις μαζί τους στην εκδήλωση δικτύωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Το πανελλαδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Ecommerce Fundamentals”, φιλοξενήθηκε στο νέο συνεργατικό χώρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Hub to Business – H2B (Κορωναίου 14, Ηράκλειο) που δημιούργησε το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Την ενημερωτική εσπερίδα τίμησαν -μεταξύ άλλων- με την παρουσία τους οι:

  • κ. Μανώλης Φραγκάκης, Α’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Ηρακλείου
  • Καθ. Γιάννης Κοπανάκης, Αντιπρύτανης ΤΕΙ Κρήτης
    Καθ. Σπύρος Αναστασιάδης, Πρόεδρος Ινστιτούτου Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ ΙΤΕ
  • Καθ. Δημήτρης Πλεξουσάκης, Καθηγητής Επιστήμης Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο Κρήτης
  • Δρ. Μιχάλης Καθαράκης, Διευθυντής Τεχνικών Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου
  • κ. Αρτέμης Σαϊτάκης, Διευθυντής Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης
  • κ. Γιάννης Αργυράκος, Sales Development Manager της OTEAcademy

Ο GR.EC.A. εκπροσωπήθηκε από τον κ. Θανάση Πετμεζά, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Συνδέσμου και Γενικό Διευθυντή της CosmoONE, την Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, Μέλος Δ.Σ. του GR.EC.A. και eCommerce Coordinator του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν –  ELTRUN και τον κ. Πάρη Κορωναίο, Γενικό Διευθυντή του GR.EC.A. Η επιτυχημένη αυτή προσπάθεια θα συνεχιστεί μέσα στο 2018 με νέες δράσεις που θα πραγματοποιήσουν από κοινού ο GR.EC.A. και το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Το “Ecommerce Fundamentals” πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την OTEAcademy και με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – ELTRUN.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με την ευγενική χορηγία της Phaistos Networks.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply