Τα αθλητικά της Nova στις συνδρομητικές πλατφόρμες των Vodafone – Wind

0

Με το δημοφιλές αθλητικό περιεχόμενο της Nova – Forthnet ενισχύουν η Vodafone και η Wind τις συνδρομητικές τους τηλεοπτικές πλατφόρμες. Πρόκειται για μια εξέλιξη που αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα στη συνδρομητική τηλεόραση, όπου το περιεχόμενο, ειδικά το αθλητικό, διανέμονταν αποκλειστικά. Λεπτομέρειες για το τι περιλαμβάνουν οι εμπορικές συμφωνίες που έχουν συναφθεί (τίμημα – διάρκεια) δεν έχουν ανακοινωθεί.

Καθώς έχει λανσάρει και παρέχει στους συνδρομητές της τηλεόραση μέσω διαδικτύου (IPTV) η Vodafone είναι ήδη έτοιμη ενώ η αντίστοιχη υπηρεσία από τη Wind αναμένεται το επόμενο διάστημα.

novasports

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα έπειτα από εμπορική συμφωνία της Vodafone Ελλάδας με την Forthnet, η IPTV πλατφόρμα της Vodafone θα συμπεριλάβει όλο το αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρεται από τα επτά κανάλια Novasports, στο οποίο περιλαμβάνονται το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ της EuroLeague, καθώς και άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Έτσι, η Vodafone προχωρά στην εμπορική διάθεση ενός νέου τηλεοπτικού πακέτου, του Vodafone TV Sports+.

«Στρατηγικός στόχος της Vodafone Ελλάδας είναι να αποτελεί κορυφαίο πάροχο συνολικών υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Σήμερα ισχυροποιούμε την τηλεοπτική μας πλατφόρμα Vodafone TV, μέσα από μία σημαντική συμφωνία, που μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης, τονίζοντας ότι «αυτή είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο διανέμεται μέσω μίας εμπορικής συμφωνίας στη χονδρική αγορά, η οποία θα διευρύνει τις δυνατότητες που προσφέρουμε στους πελάτες του Vodafone TV».

Από την πλευρά της Wind η συμφωνία με τη Forthnet – Nova περιλαμβάνει επίσης τη διάθεση των καναλιών Novasports, μέσω της νέας πλατφόρμας τηλεοπτικού περιεχομένου της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας, η οποία θα λανσαριστεί το επόμενο διάστημα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Νάσος Ζαρκαλής σημείωσε σχετικά: «Πρόκειται να λανσάρουμε ένα τηλεοπτικό προϊόν που θα ξεχωρίζει τόσο για τα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά όσο και για το περιεχόμενο του. Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την Zappware που αφορά στην τεχνολογική λύση, σήμερα ανακοινώνουμε μια συμφωνία που σηματοδοτεί την υψηλή ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα του περιεχομένου που θα διατίθεται από τη νέα μας πλατφόρμα.»

Share.

Leave A Reply