Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η Ολλανδική αλυσίδα λιανεμπορίου «Action» και το Πανεπιστήμιο Thomas Jefferson μαζί με τον οργανισμό Jefferson Health επέλεξαν τις λύσεις διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου (HCM) SAP SuccessFactors για να ψηφιοποιήσουν και να απλοποιήσουν τις διαδικασίες HR χρησιμοποιώντας μία ενοποιημένη, «έξυπνη» ηλεκτρονική πλατφόρμα. Με τη χρήση μίας μόνο κοινής και προσαρμόσιμης πλατφόρμας, η αλυσίδα Action μπορεί να διαχειριστεί αποδοτικά τις HR λειτουργίες της, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών πρόσληψης και εισδοχής νέων εργαζομένων σε έξι χώρες, καθώς και να προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία HR σε όλους τους υπαλλήλους της. Επίσης, το Πανεπιστήμιο Thomas Jefferson, ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο επιστημών υγείας που αποτελεί ένα καινοτόμο σύστημα υπηρεσιών υγείας στην Philadelphia των ΗΠΑ, μπορεί πλέον μέσω της λύσης SAP SuccessFactors Talent να παρέχει μία κορυφαία στο είδος της εμπειρία HR σε όλους τους 30.000 εργαζομένους του και να συνδέει όλο το εργατικό δυναμικό του καλύτερα μέσα από εργαλεία συνεργασίας και προηγμένες πρωτοβουλίες εκμάθησης δεξιοτήτων.

Η αλυσίδα Action είναι η κορυφαία εκπτωτική αλυσίδα μη διατροφικών προϊόντων στην Ευρώπη, διαθέτοντας περισσότερα από 900 καταστήματα στην Ολλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Αυστρία και το Λουξεμβούργο. Το 2016 μόνο, η Action άνοιξε 197 νέα καταστήματα. Αυτός ο ρυθμός ανάπτυξης οδήγησε στην απαίτηση για μία σημαντική επένδυση σε συστήματα που θα ψηφιοποιούσαν τις λειτουργίες εκείνες όπου η διαχείριση ανθρώπινων πόρων αποτελεί βασικό στοιχείο, μαζί με τα συστήματα της οικονομικής διαχείρισης, της εφοδιαστικής αλυσίδας και της διαχείρισης αποθήκης, που ήδη λειτουργούσαν μέσω της πλατφόρμας SAP HANA.

«Παρόλο που εδώ και περισσότερο από μία δεκαετία έχουμε ωφεληθεί στο έπακρο από τις καινοτομίες που φέρνει η SAP, ήμασταν ανοιχτοί στο να ερευνήσουμε διεξοδικά ολόκληρη την αγορά υπηρεσιών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και να αξιολογήσουμε όλες τις λύσεις διαφόρων προμηθευτών», δήλωσε ο Jens Burgers, IT director, Action. «Ωστόσο, επιλέξαμε τις λύσεις SAP SuccessFactors για την ικανότητά τους να διαχειρίζονται ένα ευέλικτο και συνεχώς μεταβαλλόμενο εργατικό δυναμικό και να μειώνουν την πολυπλοκότητα ενώ παράλληλα κρατούν ενεργούς και αναπτύσσουν συνεχώς τους εργαζομένους σε ένα εύρος διαφορετικών γεωγραφικών περιοχών και, άρα, διαφορετικών νοοτροπιών».

thomas-jefferson-university

Με μία μακρά ιστορία παροχής κορυφαίων υπηρεσιών περίθαλψης και εκπαίδευσης, το Πανεπιστήμιο Thomas Jefferson χρειαζόταν μία ολοκληρωμένη, νέας γενεάς λύση διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού για να ενοποιήσει διαφορετικά εργαλεία και διαδικασίες HR. Το πανεπιστήμιο επέλεξε τις λύσεις SAP SuccessFactors Learning, SAP SuccessFactors Performance & Goals και SAP SuccessFactors Succession & Development. Προτίμησε αυτές τις λύσεις έναντι άλλων λύσεων με βάση το cloud από εταιρείες του ανταγωνισμού προκειμένου να μπορεί να παρέχει σε όλο το εργατικό δυναμικό του παγκόσμιας κλάσης προγράμματα εκμάθησης και ανάπτυξης και να κινητοποιήσει και να παρακινήσει όλους τους εργαζόμενους να συνεχίσουν να προοδεύουν στην καριέρα τους. Το πανεπιστήμιο επέλεξε επίσης την πλατφόρμα SAP Jam collaboration platform για να βελτιώσει τις διαδικασίες επικοινωνίας, συνεργασίας και άτυπης εκπαίδευσης.

«Ως ένας οργανισμός που βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος των σύγχρονων υπηρεσιών υγείας και ανώτατης εκπαίδευσης, έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς να δίνουμε στο προσωπικό μας τη δυνατότητα να επιτυγχάνει τις φιλοδοξίες του και να παρέχει υψίστης ποιότητας εκπαίδευση και περίθαλψης ασθενών», τόνισε ο Jeffrey Stevens, chief human resources officer, Thomas Jefferson University και Jefferson Health. «Είχαμε ανάγκη για μία σύγχρονη λύση HR που να παρέχει εργαλεία εκμάθησης και συνεργασίας για να βελτιώσει σημαντικά την καθημερινή εμπειρία των εργαζομένων και κατ’ επέκταση των ασθενών. Μετά από μία εκτεταμένη αξιολόγηση, ήταν μία ξεκάθαρη επιλογή για εμάς να χρησιμοποιήσουμε τις λύσεις SAP SuccessFactors για να παρέχουμε τις βέλτιστες δυνατές ευκαιρίες υποστήριξης και ανάπτυξης των εργαζομένων μας, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να «ξεκλειδώσουν» τις πραγματικές τους δυνατότητες σε όλο τους το εύρος και έτσι να εξασφαλίσουν τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα φροντίδας για τους ασθενείς μας».

Η αλυσίδα Action, το Πανεπιστήμιο Thomas Jefferson και η εταιρεία Jefferson Health είναι μερικοί μόνο από τους οργανισμούς που πρόσφατα επέλεξαν τις λύσεις SAP SuccessFactors για να δώσουν προτεραιότητα στους ανθρώπους τους και να τους βοηθήσουν να επιτύχουν. Καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες επιζητούν να μετασχηματίσουν τις λειτουργίες HR τους για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός συνεχώς πιο διεθνοποιημένου και ψηφιακού εργατικού δυναμικού, επιλέγουν τις κορυφαίες λύσεις SAP SuccessFactors για να τις βοηθήσουν να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες HR τους και να βελτιώσουν την εμπειρία των εργαζομένων τους.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply