Παρασκευή, 9 Ιουνίου

Το Samsung Galaxy Note8 έρχεται στην WIND

0

Tο τελευταίας τεχνολογίας smartphone Samsung Galaxy Note8 υποδέχεται η WIND στις 15 Σεπτεμβρίου σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας της.

Το ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, με βαθμό πιστοποίησης IP68, Samsung Galaxy Note 8 διαθέτει οθόνη μεγαλύτερη από τη φαντασία προσφέροντας ακόμη καλύτερη εμπειρία θέασης ενώ η γραφίδα S Pen παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να εκφράσουν τα συναισθήματα τους σχεδιάζοντας ζωντανά μηνύματα και χειρόγραφες σημειώσεις ακόμα και σε σβηστή οθόνη.

wind-note8

Φωτογραφίες, μουσική, gaming αναπαράγονται δίχως πρόβλημα χάρη στις γρήγορες ταχύτητες και τα υπέροχα γραφικά, τα ρυθμισμένα από την AKG ακουστικά και την επεκτάσιμη μνήμη για αποθήκευση μεγαλύτερου όγκου δεδομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν το Samsung Galaxy Note8 στα καταστήματα ή στην ιστοσελίδα της WIND και θα έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν τη συσκευή τους πρώτοι στις 15 Σεπτεμβρίου αποκτώντας εντελώς δωρεάν το Samsung DeX Station (αξίας 149,90€) ώστε να μετατρέψουν το smartphone τους σε υπολογιστή.

Share.

Leave A Reply