Η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής υιοθέτησε τη Microsoft Azure-based εφαρμογή Weather Ex Machina

0

Η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής, στο πλαίσιο διαρκούς βελτιστοποίησης των παρεχόμενων υπηρεσιών της, συνεργάστηκε με την εταιρεία Ex Machina αξιοποιώντας την online πλατφόρμα παροχής μετεωρολογικών δεδομένων, Weather Ex Machina, η οποία λειτουργεί με την τεχνολογία Microsoft Azure.

Χρησιμοποιώντας τεχνικές μηχανικής μάθησης και δεδομένα πρόγνωσης καιρού, οι εξειδικευμένοι Αναλυτές της ΕΠΑ Αττικής είναι σε θέση να προβλέπουν με μεγάλη ακρίβεια την κατανάλωση φυσικού αερίου, διαδικασία ιδιαίτερα σημαντική για την εταιρεία. Η Ex Machina παρέχει μετεωρολογικά δεδομένα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες προγνώσεις καιρού, μέσω της cloud υπηρεσίας της, μεγιστοποιώντας έτσι την αποτελεσματικότητα των προγνωστικών αλγορίθμων.

fysiko-aerio-attikis-1

Όπως δήλωσε ο Βασίλης Χρυσός, συνιδρυτής της Ex Machina, «Μέσω του Microsoft Azure, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε κλιμακούμενη και σημαντική υπηρεσία στους πελάτες μας, η οποία τους προσφέρει την απαραίτητη σταθερότητα, ευελιξία και υψηλής απόδοσης υποδομή, ως υπηρεσία.».

Ο Φώτης Δραγανίδης, Διευθυντής Τεχνολογίας για τη Microsoft Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας δήλωσε: «Οι εξαιρετικές δεξιότητες των μηχανικών της Ex Machina, συνδυαζόμενες με τις τεχνολογίες του Microsoft Cloud, οδήγησαν στην υλοποίηση μιας καινοτόμου λύσης για το Αέριο Αττικής. Η συνεργασία αυτή αποτελεί μία ακόμα απόδειξη για τη δυνατότητα του cloud να υποστηρίζει τη γρήγορη ανάπτυξη λύσεων που απευθύνονται στις ξεχωριστές απαιτήσεις των Ελληνικών εταιρειών».

Share.

Leave A Reply