Η Samsung κέρδισε 49 Βραβεία στα iF Design Awards

0

49 βραβεία κέρδισε η Samsung Electronics στα iF Design Awards, συμπεριλαμβανομένου ενός Χρυσού βραβείου, στα παγκοσμίου φήμης International Forum Design Awards 2017. 35 βραβεία απονεμήθηκαν για τον εξαιρετικό σχεδιασμό των προϊόντων, 4 για σχεδιασμό επαγγελματικού concept, 7 για σχεδιασμό επικοινωνίας και 3 για σχεδιασμό συσκευασίας.

«Η αναβάθμιση ενός προϊόντος είναι εύκολη, αλλά η αναβάθμιση του τρόπου ζωής των καταναλωτών είναι δύσκολη. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για σχεδιασμό που εμπλουτίζει τις ζωές των καταναλωτών μας μέσα από καινοτομία που επικεντρώνεται στον καταναλωτή», δήλωσε ο BK Yoon, Πρόεδρος και CEO στη Samsung Electronics και Επικεφαλής του Corporate Design Center στη Samsung.

Στα βραβεία συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω:

  • Galaxy S7, το smartphone ναυαρχίδα που έχει σχεδιαστεί με τεχνολογία 3D γυαλιού για ακόμα πιο άνετο κράτημα
  • Gear S3, ένα smartwatch με καινοτόμο κυκλικό πλαίσιο και εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη (UI)
  • Galaxy C9 Pro, το smartphone με πάχος 6.9 χιλιοστά και με πλήρως μεταλλικό σώμα. Είναι διαθέσιμο στην Κίνα και στην Ινδία.
  • SUHD TV KS9500, η premium τηλεόραση με όμορφο 360 σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένης μίας οθόνης που μοιάζει να αιωρείται στο μπροστά μέρος και μίας κομψής μεταλλικής γραμμής στο πίσω μέρος
  • RB38K7998S4, το έξυπνο ψυγείο Family Hub διαθέτει μία 21.5’’ LCD οθόνης αφής, επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειριστούν και να δουν το φαγητό στο ψυγείο, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν την πόρτα
  • Το πλυντήριο Activewash, διαθέτει τον πίνακα ελέγχου του συστήματος του πλυντηρίου στο πάνω και πίσω μέρος, επιτρέποντας στους χρήστες να κοιτάξουν μέσα στον κάδο από μία καλύτερη οπτική γωνία

Τα iF Design Awards ξεκίνησαν στη Γερμανία το 1953 και διοργανώνονται από το International Forum Design. Οι υποβολές προϊόντων για βράβευση βασίζονται σε μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση του σχεδιασμού, της καταλληλόλητας του υλικού, της καινοτομίας και επτά επιπλέον κατηγοριών: Προϊόντος, Συσκευασίας, Επικοινωνίας, Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Επαγγελματικού Concept, Σχεδιασμού Υπηρεσίας και Αρχιτεκτονικής.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply