Συνεργασία μεταξύ Apple και Deloitte

0

Μία σημαντική συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε η Apple με τη Deloitte, τη μεγαλύτερη εταιρεία χρηματοοικονομικών στην Αμερική.
apple-deloitteΣκοπός της συνεργασίας είναι η ενίσχυση και προώθηση των προϊόντων της Apple. Συγκεκριμένα, 5.000 σύμβουλοι της Deloitte θα αναλάβουν να δείξουν σε εταιρικούς πελάτες πως μπορούν να κάνουν πιο αποτελεσματικά τη δουλειά τους με τις desktop και mobile πλατφόρμες της Apple. Η τελευταία υποστηρίζει ότι τόσο το macOS όσο και το iOS έχουν εξελιχθεί αρκετά ώστε να «στέκονται» σε εταιρικό περιβάλλον.

Αυτή η πρωτοβουλία θα λάβει στήριξη και από το πρόγραμμα EnterpriseNext, που έχει αναπτύξει η ίδια η Deloitte, ώστε να βοηθήσει τους πελάτες να κάνουν τη βέλτιστη χρήση των προϊόντων της Apple. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι πελάτες μπορούν να οργανώνουν συνεδρίες με σχεδιαστές και μηχανικούς που ειδικεύονται στα λειτουργικά συστήματα της Apple.

Η εταιρεία του Cupertino έχει συνάψει παρόμοιες συμφωνίες με περισσότερα μεγάλα ονόματα της αγοράς, όπως Cisco, SAP και IBM. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Tim Cook, η Apple είχε έσοδα 25 δισ. δολαρίων από τον επιχειρηματικό τομέα το 2015, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη λαμβάνοντας υπ’όψη τη μεγάλη διάδοση των desktop και mobile λύσεων της εταιρείας στην Αμερική.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.