Συνάντηση με το επιτελείο του Επιτρόπου για την ψηφιακή αγορά G. Oettinger και συγκεκριμένα με τους R. Viola και M. Hager είχε χθες το μεσημέρι στις Βρυξέλλες ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης και ο γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών Β. Μαγκάρας.

4525cb617bf77b631d57e331318db814

Σύμφωνα με την ελληνική πλευρά η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι εκκρεμότητες όσο αφορά τις  ενέργειες που πρέπει να κάνει το υπουργείο Υποδομών προκειμένου να απαντήσει στην γνωστή επιστολή του Επιτρόπου με την οποία ζητά εξηγήσεις για τη λειτουργία της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και τον περιορισμό της χρήσης των διαθέσιμων για την ψηφιακή τηλεόραση συχνοτήτων.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία για την απάντηση στην επιστολή του Επιτρόπου ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, η ελληνική πλευρά διαβεβαιώνει ότι η Επιτροπή θα έχει σύντομα τις απαντήσεις στα ερωτήματά της.

 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply