Στο δίκτυο της Endeavor η Workable

0

Στο δίκτυο της Endeavor, του διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού στήριξης της επιχειρηματικότητας, εντάχθηκε η Workable. Η επιλογή της έγινε στο 64ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη στις 25-27 Μαΐου.

 workable

Η Workable, που εκπροσωπήθηκε στη σχετική εκδήλωση από τον συνιδρυτή της και διευθύνοντα σύμβουλο, Νίκο Μωραϊτάκη, ιδρύθηκε το 2012 και σήμερα έχει 5.000 πελάτες σε 88 χώρες, 94 εργαζόμενους, ενώ έχει συγκεντρώσει 34,5 εκατ. δολ. σε χρηματοδοτήσεις. Η δραστηριότητά της επικεντρώνεται στις  μικρομεσαίες επιχειρήσεις παγκοσμίως στις οποίες διαθέτει ένα ολοκληρωμένο cloud λογισμικό διαχείρισης της διαδικασίας εξεύρεσης προσωπικού. Με την πλατφόρμα της Workable, οι εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να συλλέγουν και να οργανώνουν τα βιογραφικά που λαμβάνουν, να προγραμματίζουν συνεντεύξεις και να επιλέγουν τους καταλληλότερους υποψήφιους εξοικονομώντας χρόνο και κόστος. Επιπλέον, η επικοινωνία των διαθέσιμων θέσεων εργασίας γίνεται και μέσω του website της Workable και της συνεργασίας της με δεκάδες δημοφιλή job boards διεθνώς, όπως τα Indeed, Linkedin και Monster.

Η Endeavor βοηθά επιλεγμένους νέους επιχειρηματίες να ξεπεράσουν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να αναπτυχθούν. Ο αρθρογράφος των New York Times Thomas Friedman αποκαλεί το σύστημα της Endeavor «το καλύτερο πρόγραμμα κατά της φτώχειας». Η Endeavor εντοπίζει νέους επιχειρηματίες που ηγούνται καινοτόμων επιχειρήσεων με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και τους προσφέρει στρατηγικές συμβουλές παγκοσμίου βεληνεκούς, πρόσβαση σε σημαντικά δίκτυα και άλλα εργαλεία που τους οδηγούν στην επιτυχία. Από το 1997, έχουν επιλεγεί περισσότεροι από 1.000 επιχειρηματίες από την Endeavor παγκοσμίως, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 500.000 θέσεις εργασίας και κατέγραψαν έσοδα πάνω από 8 δισ. δολ. το 2014. Το Σεπτέμβριο 2012, η Endeavor ίδρυσε το πρώτο της ευρωπαϊκό γραφείο στην Αθήνα.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply