Ο David Shing, στην Αθήνα για το ATCOM NEXT | BE PARANOID

0

Ο David Shing, ένας από τους πλέον γνωστούς “γκουρού” του διεθνούς ψηφιακού οικοσυστήματος, θα είναι ο keynote ομιλητής του επερχόμενου ATCOM Next, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

DAVID SHING_ATCOM NEXT

Θεωρούμενος ως ένας αντισυμβατικός θεωρητικός του digital business αλλά και κατ’εξοχήν διορατικός ειδήμων των νέων τάσεων και τεχνολογικών εξελίξεων, κατέχει από το 2011 μία θέση που η AOL δημιούργησε μόνο γι’ αυτόν, αυτή του Digital Prophet με αντικείμενο την αξιολόγηση και ερμηνεία των στρατηγικών μεταβολών στο ψηφιακό οικοσύστημα.

Στην keynote ομιλία του στο ATCOM Next, o David Shing θα αναφερθεί σε όλες τις βασικές μεγα-τάσεις που διαμορφώνουν την επόμενη μέρα της ψηφιακής οικονομίας – παράλληλα, θα αναλύσει τον αντίκτυπο των κρισιμότερων εξελίξεων και κομβικών καινοτομιών στην αναδυόμενη νέα πραγματικότητα του digital, όπως το Internet of Things και η εικονική πραγματικότητα, ενώ θα προβεί σε εκτιμήσεις για τις προκλήσεις και ευκαιρίες που προκύπτουν για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη της ευρύτερης αγοράς όπως τα brands, τα agencies, οι publishers και οι technology providers.

Το ATCOM Next, είναι το ετήσιο TechFest της ATCOM για τους πελάτες και συνεργάτες της, με στόχο τη διερεύνηση και ανάδειξη των καινοτομιών που θα πρωταγωνιστήσουν στο digital business τους επόμενους 12 μήνες, καθώς και την αξιοποίησή τους. Θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2016 στο Gazarte, με την χορηγία της Microsoft Hellas, της Sitecore και της LG Electronics Ελλάς.

Share.

Leave A Reply