Το NBC Olympics επιλέγει την Ericsson για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016

0

Το NBC Olympics, μέλος του NBC Sports Group, επέλεξε την Ericsson στην παροχή λύσεων βίντεο για την παραγωγή των Αγώνων της XXXI Ολυμπιάδας, που θα πραγματοποιηθούν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, από τις 5 έως τις 21 Αυγούστου 2016. Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε από τον David Mazza, Senior Vice President, Engineering του NBC Olympics και την Elisabetta Romano, VP & Head of TV and Media της Ericsson.

nbc

Η Ericsson θα προσφέρει μια σειρά λύσεων επεξεργασίας βίντεο και προηγμένους δέκτες αρθρωτών συστημάτων, υποστηρίζοντας το NBC Olympics με υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας αξιόπιστες μεταδόσεις σε εκατομμύρια τηλεθεατές. Εξειδικευμένοι μηχανικοί της Ericsson θα παρέχουν καθημερινή υποστήριξη στις εκδηλώσεις, όπως επίσης και βοήθεια με τον εξοπλισμό και τις ρυθμίσεις εγκατάστασης του συστήματος.
«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες γνωρίζουν την αγάπη του κοινού και παρακολουθούνται παγκοσμίως, κάνοντάς μας υπερήφανους που αποτελούμε μέρος της κάλυψης που θα παρέχει το NBC Olympics. Η βαθιά κληρονομιά μας στην παροχή λύσεων νέας γενιάς για την απόκτηση, ανταλλαγή και διανομή περιεχομένου, θα διασφαλίσει πως οι θεατές στις ΗΠΑ θα παρακολουθήσουν κάθε συναρπαστική στιγμή του αθλητισμού με την καλύτερη δυνατή ποιότητα», αναφέρει η Elisabetta Romano.
«Η συνεχής συνεργασία μας με το NBC Olympics αποτελεί απόδειξη των λύσεων και υπηρεσιών συμπίεσής μας, οι οποίες προσφέρουν καθηλωτικές εμπειρίες στους καταναλωτές, σε όλες τις συσκευές».
«Για ακόμη μια φορά εμπιστευόμαστε όλα τα MPEG συστήματα συμπίεσης στην ευέλικτη και αξιόπιστη σειρά προϊόντων της Ericsson», δήλωσε ο Mazza. «Όταν καλούμαστε να εξισορροπήσουμε το αντιστάθμισμα μεταξύ του εύρους ζώνης και της υψηλής ποιότητας εικόνας, γνωρίζουμε πως η Ericsson μπορεί να προσφέρει πάντα την καλύτερη δυνατή εικόνα για τα διαθέσιμα bits».

Για σχεδόν 25 χρόνια, η Ericsson ηγείται στην ανάπτυξη πρωτοποριακών και προηγμένων λύσεων τεχνολογίας συμπίεσης βίντεο, παρέχοντας τηλεοπτικές εμπειρίες νέας γενιάς στους καταναλωτές. Οι λύσεις κωδικοποίησης της Ericsson χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα από το NBC Olympics στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι, ενώ είχαν προηγουμένως υποστηρίξει την παραγωγή του NBC Olympics για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2010 στο Βανκούβερ, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, αλλά και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2006 στο Τορίνο της Ιταλίας.

Share.

Leave A Reply