Ως Associate Sponsor θα παραβρεθεί η Yuboto, στις εργασίες του Global Carrier Community Meeting που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 16 και 17 Φεβρουαρίου 2016.

yuboto logo GCCM_2016-london

Οι εργασίες του συνεδρίου αφορούν στις υπηρεσίες Data, Voice, και Μessaging ενώ θα συζητηθούν και θα παρουσιαστούν οι νέες λύσεις και τα hot trends. O Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Εμπορικός διευθυντής της Yuboto συμμετέχει στις εργασίες του συνεδρίου ως Keynote Speaker παρουσιάζοντας τις προκλήσεις της messaging αγοράς καθώς και τις νέες λύσεις της mobile marketing επικοινωνίας. Η συμμετοχή αυτή εντάσσεται στο εμπορικό πλάνο εξάπλωσης της εταιρείας στις διεθνείς αγορές. Μία εβδομάδα αργότερα, η εταιρεία συμμετέχει στο MWC στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο προβολής των τεχνολογικών καινοτομιών της Ελλάδας “24 Hours in Greece: It’s All About Tech” υπό την οργάνωση του ΣΕΚΕΕ.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply